01iliev.jpg Ο προτελευταίος γύρος του Βουλγάρικου πρωταθλήματος ράλλυ, ήταν το Rally Stari Stolici στην περιοχή του Shumen. Γνωστές και "κλασικές" οι ε.δ. της περιοχής και κάθε χρόνο προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους αρκετούς θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα. Φέτος αυτό δεν άλλαξε και οι μάχες ήταν έντονες μέχρι και την τελευταία ε.δ.. Μια από αυτές ήταν και αυτή για την νίκη. Τελικά οι Iliev/Yanakiev με το Skoda Fabia S2000 του Vivacom Rally Team κατάφεραν να πάρουν την νίκη για μόλις 4''5 και έτσι να κλειδώσουν και μαθηματικά τον τίτλο για την φετινή χρονιά με έναν αγώνα να απομένει.  

Ενημέρωση

02gyoshev.jpg

03popov.jpg

04donchev.jpg

05marinov.jpg

Οι Gyoshev/Spasov με το Peugeot 207 S2000 του Prestige Rally Team έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν αλλά τελικά μάλλον η εμπειρία των νικητών έκανε την διαφορά. Στην πρώτη τους χρονιά με το αυτοκίνητο κατάφεραν να βρεθούν εμπρός από πολύ πιο έμπειρους συνδυασμούς και η 2η θέση στο πρωτάθλημα ήρθε επίσης άνετα. Στα highlights της χρονιάς για το πλήρωμα, η 2η θέση στο ράλλυ Βουλγαρίας για το ERC και η νίκη για το τοπικό πρωτάθλημα. Αγώνα με τον αγώνα έδειξαν να "βρίσκουν" το νέο τους αυτοκίνητο και του χρόνου ανεμένεται να είναι ακόμα πιο ισχυροί στην διεκδίκηση του τίτλου.

3οι γενικής τερμάτισαν οι Popov/Popov στην 3η τους εμφάνιση με το Mitsubishi Lancer RS Evolution IX R4 της Μ-Τel. Εντυπωσιακοί στα περάσματά τους όπως πάντα κατάφεραν αυτή τη φορά να βρεθούν στο πόντιουμ του αγώνα εμπρός από τους Donchev/Yordanov με το Peugeot 207 S2000 της Globul. O Popov όπως δήλωσε "ψάχνεται" για αλλαγή αυτοκινήτου εν όψει της επόμενης σεζόν ενώ και ο Donchev δήλωσε μη ευχαριστημένος με την απόδοση του 207 την φετινή χρονιά.

5οι γενικής τερμάτισαν οι Marinov/Filipov με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX στην επιστροφή του οδηγού στην ενεργό δράση μετά από αρκετούς μήνες. Δεν βρέθηκαν κοντά στην πρώτη 4άδα ενώ στον αγώνα στο δεξί μπάκετ του Evo βρέθηκε ο συνοδηγός του Slavov. 

Tην πρώτη 7άδα συμπλήρωσαν, ο Apostolov με Subaru Impreza WRX, και ο Denev με Renault Clio RS Ragnotti που ήταν και ο ταχύτερος 2WD συνδυασμός.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας του θεσμού, το Rally Tvarditsa το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Iliev-140

Gyoshev-112

Donchev-70

Popov-45

 

 

Video

BG - Rally Stari Stolici 2011