01loeb.jpg
To καθιερωμένο ετήσιο Rally Show στην πίστα της Monza στην Ιταλία φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά τις συμμετοχές. Mεγάλα ονόματα του WRC, του MotoGP, αλλά και των αγώνων πίστας, μαζί με όλους τους πρωτοκλασσάτους των Ιταλικών ράλλυ, συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό puzzle προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους τυχερούς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα για το 3ήμερο του αγώνα. Χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με τα στατιστικά των εισητηρίων μόνο ο αγώνας της F1 καταφέρνει να πουλήσει περισσότερο από το Monza Rally Show στην συγκεκριμένη πίστα αποδεικνύοντας ότι σε κάποιες χώρες οι αγώνες ράλλυ ακόμα είναι εξαιρετικά αγαπητοί στον κόσμο σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Ενημέρωση

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, που δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Sebastian Loeb, αυτή τη φορά με την σύζυγό του Severine στο δεξί μπάκετ, κατάφερε να επικρατήσει εύκολα τόσο στον αγώνα ράλλυ αλλά και στο Μaster Show της Κυριακής, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του "Sic"! Tόσο στο ράλλυ αλλά και στο Master Show τους ακολούθησαν οι Rossi/Cassina με το Ford Fiesta WRC. Πολύ καλή εμφάνιση όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησαν και οι Capello/Pirollo με ένα Citroen DS3 WRC που τερμάτισαν 3οι στον αγώνα, ενώ στην κατηγορία S2000 νικητές αναδείχτηκαν οι Andreucci/Andreussi με το Peugeot 207 S2000 που όμως έχασαν στο Master Show την κατηγορία τους από τον Basso με ένα ιδιωτικό Peugeot 207 S2000.

Καλύτερα όμως να ρίξετε μια ματιά τόσο στις φωτογραφίες αλλά και στα video του αγώνα όπου εκεί πραγματικά απεικονίζεται η φανταστική ατμόσφαιρα του καλύτερου promotional event που έχει να επιδείξει ο κόσμος των ράλλυ! 

Video

Monza Rally Show 2011

Monza Rally Show 2011

Monza Rally Show 2011