Donchev's Fiesta R5
Μια απίθανη κατάσταση διαμορφώθηκε χθες όταν η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Ράλλυ Σερβίας αναγκάστηκε να ματαιώσει τον αγώνα αφού τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πέρασαν τη ράμπα της εκκίνησης!
Ο αγώνας θα μετρούσε στο ERC Cup με συντελεστή 10, στο Βουλγάρικο Πρωτάθλημα και στο Βαλκανικό Κύπελλο (που περιλαμβάνει και στο Ράλλυ ΔΕΘ).
Χάθηκε έτσι η ευκαιρία για τον Donchev να δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο του απόκτημα, ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta R5 με το οποίο θα συνεχίσει από εδώ και μπρος.

Στην επίσημη ανακοίνωση των οργανωτών γίνεται λόγος για υπερβολικές απαιτήσεις της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης όσον αφορά τη σήμανση του δρόμου (τζέρσεϊ και πλέγματα) την τελευταία στιγμή. Αρχικά ακυρώθηκε η υπερειδική της Παρασκευής αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ακυρώνεται όλος ο αγώνας.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 34 πληρώματα από 4 χώρες και περιμέναμε μια ακόμα ωραία μάχη ανάμεσα στους Saliuk, Iliev και Donchev. Έιχαν έρθει όλοι, έκαναν αναγνωρίσεις, πέρασαν τεχνικό έλεγχο, ράμπα εκκίνησης και αναγκάστηκαν να φύγουν άπραγοι χωρίς ούτε ένα αγωνιστικό χιλιόμετρο...

Τα... παρατράγουδα στους "μεγάλους" αγώνες των Βαλκανίων συνεχίστηκαν λοιπόν και εδώ. Όσο αφορά το νέο R5 που βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία θα το δούμε να συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Rally Tvarditsa.