Σε μια όμορφη και σε όλα της επιτυχημένη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των τίτλων του 2010, για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης και για το Έπαθλο οδηγών Trial 4x4 Κρήτης.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΛΚΥΩΝ», το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το βράδυ.






Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κονταξάκης, καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Την ΕΘΕΑ/ΕΠΑ εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Μαυρουδής και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) εκπροσώπησε ο κ. Αντώνης Χατζημιχάλης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε ο Μανόλης Μαρκαντωνάκης, ενώ όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι συγχάρηκαν τους διακριθέντες και τους ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τις διοργανώσεις και γενικά το άθλημα όσο μπορούν.

Ο κ. Γιώργος Μαυρουδής απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΘΕΑ/ΕΠΑ και ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, αγωνιζόμενους και οργανωτές.

Ο κ. Αντώνης Χατζημιχάλης, μετά από τους σχετικούς χαιρετισμούς και ευχές, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ρόλο της ΟΜΑΕ, για τη μέχρι σήμερα πορεία της και για τους στόχους της.

Το πρόγραμμα, εκτός από τις απονομές, περιλάμβανε πλούσιο μενού και πολλές εκπλήξεις, ενώ η ορχήστρα του μαγαζιού, στην αρχή με Κρητικά τραγούδια και στη συνέχεια με λαϊκό ρεπερτόριο, κράτησε το κέφι ψηλά και τον κόσμο στην πίστα μέχρι τα ξημερώματα.