o8rys_afisa_sm.gif
Με 45 πληρώματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή θα διεξαχθεί το 4o ασφάλτινο Rally Sprint ΟΘΡΥΣ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου. Ο αγώνας μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτινων Rally Σπρίντ και θα διεξαχθεί σε διαδρομή μήκους 15 χλμ στο πανέμορφο βουνό της ΟΘΡΥΣ λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού. 
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού. Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα γίνει η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως την Κυριακή 10 Απριλίου έως τις 09:30 το πρωί, όπου θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη με μία (1) ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη στην περιοχή του βουνού Όθρυς (30,00 χλμ ειδικής διαδρομής – 99,85 χλμ σύνολο αγώνα) και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή. Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρις στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

 

Oι συμμετοχές του αγώνα:

http://voloscarclub.lavolos.gr/32011/simetoxes.pdf