10istacro.gif

Με τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο άνοιξε χθες το απόγευμα η αυλαία για το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Η διαδικασία διεξήχθη μεταξύ 16:00 και 20:00 στο χώρο του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Auteco στην Λ. Αθηνών. Σημειώνεται πως στη σημερινή πρώτη ημέρα τεχνικού ελέγχου ήταν υποχρεωτική -βάσει προγράμματος- η παρουσία όλων των Ελλήνων συμμετεχόντων. Συνολικά σήμερα το πράσινο φως για τον τριήμερο αγώνα πήραν 113 αυτοκίνητα, 36 εκ των οποίων θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Sporting και 77 αντίστοιχα στη Regularity.

Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αύριο με τους συμμετέχοντες από το εξωτερικό, με τη διαδικασία να λαμβάνει χώρα μεταξύ 11:00 με 13:00.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εκκίνησης κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, όπου μπορείτε να μαθαίνετε για ότι νεότερο σχετικά με τον αγώνα, θα βρείτε τους χάρτες, τα ωράρια και τις συμμετοχές του αγώνα, ενώ θα βρείτε επίσης και πληροφορίες για όλες τις προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές.