01elnakjnr.jpg
To κύπελλο χώματος συνεχίστηκε με το ράλλυ σπριντ Καμένα Βούρλα. Η ειδική διαδρομή ήταν η ακροπολική Ρεγγίνι η οποία επαναλήφθηκε τρεις φορές. O αγώνας αποδείχθηκε σκληρός για τα αυτοκίνητα καθώς 17 από αυτά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. Νικητές του αγώνα ήταν οι "El Νak Junior"/"General" με Subaru Impreza. Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, οδήγησαν προσεκτικά και έφτασαν στην νίκη μετά τις εγκαταλείψεις των πρώτων μέχρι εκείνη την στιγμή, Σουρλή/Χειλάκη με EVO IX μετά από έξοδο στο 2ο πέρασμα και Ζιώβα/Πετρόπουλου που πήραν την πρωτοπορία αμέσως μετά, αλλά εγκατέλειψαν λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό την στιγμή που βρισκόταν στην 1η θέση, από μηχανική βλάβη στο EVO IX.

Ενημέρωση

Στην 2η θέση τους ακολούθησαν οι Πέππας/Αχτίδας με ακόμη ένα EVO IX που κινήθηκαν γρήγορα σημειώνοντας και 2 φορές τον ταχύτερο χρόνο. Την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη και 3οι στην κατηγορία Ν, αναδείχθηκαν οι Σωτήρης και Νίκος Χατζητσοπάνης με Subaru Impreza.

Οι Γαζετάς/Φασκιώτης με το Opel Corsa S1600 κατέκτησαν την τέταρτη θέση στην γενική ενώ τους ακολούθησαν οι ''Pazonen''/Μέρμηγκα με το γνωστό Toyota Yaris. Την εξάδα έκλεισαν οι Κυρίτσης/Γώγος με Subaru Impreza 555.
Την νίκη στην κατηγορία Α6 πήραν οι τοπικοί Κούγιας/ Σολωμού με το 206 XS. Δεύτερο πλήρωμα αυτό των Ραχούτη/Γρηγορόπουλου με Starlet EP 92 και τρίτο αυτό των Κωτσόπουλου/Κόλλια με Saxo VTS.
Στην κατηγορία της Α5 υπήρξαν ανακατατάξεις καθώς εγκατάλειψαν τα δύο Yaris των Τσάκαλου Θανάση στην 2η ειδική και του Θεόδωρου στην 3η ειδική διαδρομή. Την πρώτη θέση κέρδισαν οι ''Pazonen''/Μέρμηγκα σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους. Οι ''Arma/''Armaki" με Micra K11 συνδύασαν την επανεμφάνιση τους, μετά από απουσία ενός έτους, με την δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση πήραν οι Έξαρχος/Κοτρώνης με Yaris.

Στον αγώνα συμμετείχε ο μετά από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μίχος με τον Βλαχογιάννη Λεωνίδα με Honda Civic Type R ,που ανήκει στον συνοδηγό, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.

.

Video

V Power Racing Rally Sprint Kαμένων Βούρλων

Aποτελέσματα

V-Power Racing Rally Sprint Καμένων Βούρλων 2011 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/FOCANER_2.pdf