Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου ξεκίνησε με την καλύτερη πρόθεση να διοργανώσει έναν Αγώνα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να γιορτάσει μαζί με τους Αγωνιζόμενους και τους Θεατές τα 45α γενέθλια της με την διοργάνωση του 38ου Rally Sprint Μαύρου Ρόδου.
Αλλά δυστυχώς οι Δημόσιες Αρχές θέλησαν – και εντέλει- το κατάφεραν να αναβάλουν την γιορτή μας (σας).
Το Δασαρχείο Καπανδριτίου και η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, είχαν ενημερωθεί εγγράφως ΕΓΚΑΙΡΑ ενώ μας είχε διαβεβαιώσει προφορικά ότι «όλα καλά», μας έστειλαν την Τρίτη 8/10 στις 18.30΄ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! 

Από εκείνη την στιγμή άρχισε ένας παράλληλος Αγώνας των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε 1ον να αλλάξει η απόφαση, και 2ον να βρεθεί εναλλακτική διαδρομή στην περιοχή του Ωρωπού.
Και οι δυο προσπάθειες όμως δεν τελεσφόρησαν. Έως και και σήμερα Παρασκευή 11/10 τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής είχαν συναντήσεις μέχρι της 15:20΄το μεσημέρι με την Περιφέρεια.

Η Α.Λ.Α. ζητά μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους Αγωνιζόμενους που στήριξαν με την Δήλωση Συμμετοχής τους την προσπάθεια (ειδικά αυτούς από την επαρχία), διότι δεν κατάφερε να διοργανώσει τον Αγώνα την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τους Χορηγούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια. Το REAL GROUP (REAL NEWS-REAL FM) που ήταν οι βασικοί χορηγοί επικοινωνίας και τον AQUANETRADIO.

Δεσμεύεται όμως ότι θα τον διοργανώσει σε νέα ημερομηνία και σε Νέα Ειδική Διαδρομή πάλι εντός της Αττικής.

Συγκεκριμένα η Οργανωτική Επιτροπή «οργώνει» κυριολεκτικά ΟΛΗ την Αττική για να βρει την τοποθεσία που θα στήσει και πάλι την Γιορτή της(σας).

Η Οργανωτική Επιτροπή