Αγωνιστικές δραστηριότητες της Lion Hellas για το 2006

No ImageΗ Lion Hellas AE, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει το 2006 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι με ένα Peugeot 206 Super1600. Όπως και το 2005, το πλήρωμα θα αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Παραδείση και Μαρία Τάκου. Έχοντας συλλέξει πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα, και οι μηχανικοί σημαντική εμπειρία, η ομάδα στοχεύει να ξεπεράσει τις επιδόσεις του 2005.
 Παράλληλα, η Lion Hellas AE, θα διοργανώσει για τρίτη χρονιά το “206 Junior Cup”, ένα θεσμό που απευθύνεται σε νέους οδηγούς και έχει σαν στόχο να τους προσελκύσει στους αγώνες. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο “206 Junior Cup”, θα είναι Peugeot 206, 1.400κ.εκ. σε τρίθυρη έκδοση. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή της να δώσει ευκαιρίες στους νέους οδηγούς, η Lion Hellas AE, παρέχει σημαντικά κίνητρα και παροχές που θα κάνουν ακόμα δελεαστικότερη τη συμμετοχή στον παραπάνω θεσμό.
 
Τέλος, η Lion Hellas AE θα υποστηρίξει τη συμμετοχή ενός Peugeot 206 Gr.A για τους νικητές του 2005 του «206 Junior Cup» Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη – Νίκο Μουζάκη, που αποτελούσε το πρώτο έπαθλο του θεσμού.
 
Στις αρχές του νέου έτους θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του «206 Junior Cup» καθώς και οι παροχές.