Ετοιμασίες αγωνιστικών στην Κοζάνη

ImageΣτο  Ράλλυ Σπριντ Σερρών είδαμε ένα νέο αυτοκίνητο από την Κοζάνη με ένα γνώριμο πλήρωμα. Το VW Golf των 1600 κ.ε. με τον Βαγγέλη Βακρατσά στο τιμόνι και τον Αλέξη Μάστορα να αφήνει το αγωνιστικό Micra και να κάθεται στο δεξί μπάκετ, όπως έχει ξανακάνει και την προηγούμενη χρονιά. Η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου συνοδεύτηκε από εγκατάλειψη για μικροπρόβλημα όμως η εμπειρία για τον οδηγό ήταν πρωτόγνωρη. Οι ετοιμασίες όπως μας είπε συνεχίστηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή και ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα να έρθουν με πιο... χαλαρούς ρυθμούς μιας και ο χρόνος από τις επαγγελματικές ανάγκες της "OnDay Courier" είναι περιορισμένος για τον Βαγγέλη. Φυσικά ανάμεσα στους πολλούς χορηγούς του VW Golf προστέθηκε και το σήμα του R40.gr!
Image
Όποιος επισκεφτεί τις νέες εγκαταστάσεις του Βασίλη Γεωργάκα στην Κοζάνη θα αντικρίσει και δύο ακόμα αγωνιστικά αυτοκίνητα που ετοιμάζονται αυτό τον καιρό.

Η μεγαλύτερη προσοχή αυτό τον καιρό έχει δοθεί στο Mitsubishi Evo III του Γιώργου Μπατσάρα ώστε να είναι έτοιμο για το Ράλλυ Φίλιππος. Μετά την άσχημη έξοδο του 2004, βρέθηκε νέα καρότσα ίδια με την προηγούμενη και το σύνολο ετοιμάζεται ώστε ο οδηγός από την Πτολεμαϊδα να συμμετέχει με αξιώσεις στη φετινή αγωνιστική σαιζόν.

Image   Image

Ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο βλέπουμε εδώ και καιρό στο συνεργείο του Βασίλη που ετοιμάζεται με πολύ μεράκι και φροντίδα από τον ίδιο και τον γιό του Αλέξη. Ο λόγος για ένα Mini Cooper, αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΜΑΚ σε αγώνες της δεκαετίας του '80. Όπως μας είπε θέλει να κάνει ένα αγώνα με το Mini Cooper και μετά να το δώσει στον Αλέξη για να... συνεχίσει την παράδοση θα πούμε εμείς. Οι εργασίες προχωρούν μόνο στον ελεύθερο επαγγελματικό χρόνο τους οπότε είναι δύσκολο να ξέρουμε πότε θα το δούμε να παίρνει εκκίνηση σε ειδική διαδρομή.

Image   Image

Η τελευταία είδηση αφορά τον Δημήτρη Διάφα ο οποίος και αποχωρίστηκε το εκπληκτικό Renault Clio Kit Car που θαυμάζαμε τα τελευταία χρόνια για να φέρει ένα ακόμα κόσμημα στους αγώνες της Βόρειας Ελλάδας. Φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα Renault μιας και η "Renault Διάφας" αποτελεί κάθετη μονάδα Renault για το Νομό Κοζάνης.
Στο Ράλλυ Φίλιππος λοιπόν ελπίζουμε να δούμε για πρώτη φορά σε δράση το νέο Renault Clio N/3 που αποκτήθηκε από το εξωτερικό. Περισσότερα δε θα πούμε τώρα όμως ελπίζουμε να έχουμε αναλυτική παρουσίαση σύντομα στις σελίδες του R40. Μη χάνετε επαφή λοιπόν!