Ευχαριστήριο Δ.Τ. της Λ.Α.Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α. το 12ο ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  που οργάνωσε η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ το οποίο προσμετρούσε στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας κινήθηκε σε δύο ορεινούς όγκους στο Βέρμιο και στα Πιέρια. Υπήρχαν 3 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες και ανάμεσα τους το regrouping και το service park.  Την σημαία της εκκίνησης ανεβαίνοντας τη ράμπα,  είδαν συνολικά 45 πληρώματα από τα 52 που δήλωσαν συμμετοχή ενώ στην ράμπα του τερματισμού την καρό σημαία αντίκρισαν τα 27.

Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα δόθηκε το Σάββατο 13/5 στις 21:00 από την πλατεία Ωρολογίου  ενώ ο τερματισμός έγινε στον ίδιο χώρο το απόγευμα της Κυριακής 14/5 στη Βέροια. Η απονομή των κυπέλλων πραγματοποιήθηκε στον χώρο τερματισμού ομολογουμένως σε βαρύ κλίμα μετά την ανακοίνωση του σοβαρού ατυχήματος που έγινε σε αγώνα Πανελληνίου  Πρωταθλήματος την ίδια ημέρα.

Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Βέροιας , την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βέροιας , τον Δήμο Νάουσας , τον Δήμο Δοβράς , τον Δήμο Μακεδονίδος για την παροχή ασθενοφόρου , την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας , την Τροχαία Βέροιας & Νάουσας , την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας & Νάουσας , τον Αντιδήμαρχο Νάουσας Κο Παπά και το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια για την παροχή του ασθενοφόρου , το Νοσοκομείο Βέροιας , τις Οδικές Βοήθειες EXPRESS SERVICE – ΗELLAS  SERVICE – EUROSOS – INTERSALONIKA – INTERAMERICAN για την αφιλοκερδώς βοήθεια τους στον αγώνα , την εταιρεία εμφιαλώσεως 3 Ε για την προσφορά αναψυκτικών και νερών  και τέλος όλους τους κριτές και ενδιαμέσους για την άψογη δουλειά που έκαναν για να είναι ο αγώνας ασφαλής για τους θεατές αλλά και τα πληρώματα.

Για το γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Λ.Α.Β.
Αδαλόγλου Δημήτρης - Γαλανομάτη Τασούλα