Με άριστα πέρασε τον πρώτο «σκόπελο» της θητείας του, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Θ.,διοργανώνοντας μια εξαιρετική συνεύρεση με μέλη και φίλους του Ομίλου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου με αφορμή το καθιερωμένο πλέον κόψιμο της Βασιλόπιτας.
Στην γεμάτη, παρά την κρίση, αίθουσα παλιοί και νέοι αγωνιζόμενοι, στελέχη και απλά μέλη του ομίλου έδωσαν το παρών στηρίζοντας εμπράκτως το νέο Δ.Σ.

Ταυτόχρονα με την κοπή, έγινε και η βράβευση με αναμνηστικές πλακέτες σε ανθρώπους που είτε στάθηκαν δίπλα στον όμιλο είτε τον έκαναν υπερήφανο με τις επιδόσεις τους την χρονιά που πέρασε. 

Στους κ.κ. Τσομπανόπουλο και Καλεμτζάκη για την πολυετή παρουσία τους στους αγώνες, στον κ. Σαρρή ως κορυφαίο χορηγό αγώνων της βορείου Ελλάδος, στον κ. Γκαβέζο για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στον όμιλο, στους κ.κ. Τζαμπάζη και Καρματζόγλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των οδηγών και της δεύτερης θέσης των συνοδηγών αγώνων βορείου Ελλάδος αντίστοιχα.

Τέλος αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης , τους γνωστούς σε όλους μας Καλούς Σαμαρείτες, οι οποίοι πλαισίωσαν τους αγώνες του Α.Ο.Θ. την χρονιά που πέρασε.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. κ. Οδυσσέας Καραθάνος χαιρέτησε τους παρόντες στέλνοντας το μήνυμα, πως ο Α.Ο.Θ. παραμένει δυνατός και έτοιμος να διοργανώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ανέλαβε για το 2013.