Το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος μετράει ήδη δύο αγώνες στο ενεργητικό του και η Partalios Racing Team είναι πλέον έτοιμη να μπει στον «χορό» της βαθμολογίας, με αφετηρία το 39ο Ράλι Σπριντ Θερμαϊκού. Οι Δημήτρης Παρταλιός - Μίλτος Παπαδόπουλος θα βρίσκονται μαζί με την ομάδα υποστήριξης και το Citroen Saxo VTS στην Αρναία Χαλκιδικής το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου για να αγωνιστούν στις γνώριμες σε όλους ειδικές διαδρομές της «Παλαιόχωρας» και του «Τσουκαλά».
Το χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα θα είναι ο ιδιαίτερα έντονος ανταγωνισμός στην κατηγορία Α6 (μέχρι 1600 κ.εκ.) καθότι για πρώτη φορά φέτος, αναμένεται η συμμετοχή σχεδόν όλων των πληρωμάτων της κατηγορίας.

Η MLS DESTINATOR βρίσκεται δίπλα στην Partalios Racing Team, δείχνοντας εμπράκτως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την εμπιστοσύνη της στην ομάδα, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές.

Η Partalios Racing Team εύχεται σε όλους έναν καλό αγώνα και θα χαρεί να σας δει όλους στο 39ο Ράλι «Θερμαϊκού».

Φωτογραφικό υλικό, ελεύθερο προς δημοσίευση, καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας: www.fotki.com/partalios

(Δελτίο Τύπου)