Το μήνυμα που προωθείται από τον Α.Ο.Θ. είναι 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. «Μια Μεγάλη Γιορτή» και όπως είναι προφανές η Partalios Racing Team δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από έναν αγώνα όπως το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά ούτε και από μια τόσο μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης φυσικά η εταιρία MLS Multimedia S.A. που για άλλη μια φορά στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας για διάκριση σε έναν ομολογούμενος δύσκολο αγώνα. 

Οι συμμετοχές του φετινού Ράλλυ Δ.Ε.Θ., 53 στο σύνολο, αποτελούν την αφρόκρεμα των ελληνικών αγώνων και όπως πάντα η πλέον ανταγωνιστική κατηγορία είναι η Α6, δηλαδή αγωνιστικά μέχρι τα 1600 κ.εκ.

Σε «Ακροπολικούς» ρυθμούς θα κινηθούν από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου οι Δημήτρης Παρταλιός – Τάσος Βογιατζής αφού την Παρασκευή θα περάσει από Τeχνικό Έλεγχο το Citroen Saxo VTS ώστε το Σάββατο με άνεση να συμμετάσχει στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαδικασία του Shakedown (14:00 – 18:00) που θα πραγματοποιηθεί στην Ειδική Διαδρομή Γαλάτιστα. Η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αγωνιστικό και πλήρωμα θα βρίσκονται από τις 20:00 και μετά στην διάθεση των θεατών να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν την συμμετοχή στον αγώνα αλλά και να φωτογραφηθούν με πλήρωμα και αγωνιστικό.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία την Γαλάτιστα και εννέα ειδικές διαδρομές (Γαλάτιστα 1η &9η , Τσουκαλάς 2η,5η & 8η , Παλαιόχωρα 4η & 7η και ο θρυλικός Ταξιάρχης 3η & 6η ) που μεταφράζονται σε 100 αγωνιστικά χιλιόμετρα η Partalios Racing Team θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στα ορεινά της Χαλκιδικής. Η Partalios Racing Team, εύχεται σε όλους έναν καλό αγώνα και καλό τερματισμό.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας: www.fotki.com/partalios
Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο Online Shop της “Partalios Competition Accessories”