Μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων, συνεχίσαμε δυναμικά στην Βόρεια Ελλάδα. Τo Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτέμβρη, το πλήρωμα του 206s 1600 Κ. Χαλιβελάκης – Λ.Μαχαίρας συμμετείχαν στο 43ο ραλι ΔΕΘ που αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε άριστα από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Ήταν ένας αγώνας που προσέφερε πλούσιο θέαμα, άρτια οργανωμένος, με ραδιοφωνική κάλυψη μέσω του διαδικτυακού ραδιόφωνου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε και αυτό φάνηκε από το Σάββατο, στην εκκίνηση, που η πλατεία Αριστοτέλους ήταν πλημμυρισμένη με κόσμο που στηρίζει το άθλημα και όχι μόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, κάποια μικροπροβλήματα δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα να κινηθεί σε οριακούς ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως, κατέκτησαν τη νίκη στην F3, την 2η θέση στην F2 και την 5η στη Γενική Κατάταξη του αγώνα . Με την επίδοση τους αυτή κατάφεραν να διατηρήσουν τη 1η θέση στην F3 και να σκαρφαλώσουν στη 2η θέση της F2 για το κύπελλο ασφάλτου.

Την προσπάθεια της ομάδας στηρίζουν η εταιρία ΕΚΟ,το περιοδικό 4Τροχοι, η κατασκευαστική εταιρία ConΤent, η Lion Hellas και η Peugeot Γκάλλο.