Μετά από σχεδόν ανυπέρβλητες δυσκολίες η Partalios Racing Team κατάφερε όχι μόνο να συμμετάσχει στο 43o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. αλλά και να τερματίσει στην 4η θέση της κατηγορίας Α6 (αγωνιστικά έως 1600 κ.εκ.).
Η ομάδα συμμετείχε στην διαδικασία του Shakedown, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, η οποία αποδείχτηκε απόλυτα χρήσιμη καθώς βρήκαν την λύση τους όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν αγωνιστικό και πλήρωμα.  

Αμέσως μετά το Shakedown, σύσσωμη η ομάδα παρατάχθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου χιλιάδες κόσμος περίμενε και ανυπομονούσε να δει αγωνιστικά και πληρώματα από κοντά. Η εταιρία MLS Destinator, κύριος χορηγός της προσπάθειας μας, ήταν παρών και στο shakedown και στην εκκίνηση όπως έπραξε και στο 42ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Κοπέλες της εταιρίας ντυμένες στα χρώματα της MLS Destinator ενημέρωναν τους θεατές για τα προϊόντα και στην συνέχεια κόσμησαν με την παρουσία τους την ράμπα εκκίνησης. Εκκίνηση πήρε το Citroen Saxo VTS, με πλήρωμα τους Βελέζη - Βογιατζή από την εκπρόσωπο της MLS Destinator Λίνα Χαλκαδάκη.

Το πρωί της Κυριακής βρήκε την Partalios Racing Team πανέτοιμη να αποδώσει τα μέγιστα στα ορεινά της Χαλκιδικής. Μετά τα πρώτα αγωνιστικά χιλιόμετρα προσαρμογής, η απόδοση του πληρώματος ανέβηκε κατακόρυφα. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως το πλήρωμα «κατέβασε» στο δεύτερο πέρασμα σε σχέση με το πρώτο, κατά 15 δευτερόλεπτα τον χρόνο στην ειδική διαδρομή Παλαιόχωρα, κατά 10 δευτερόλεπτα στην Ειδική Διαδρομή Ταξιάρχης και τέλος κατά 3 δευτερόλεπτα στην ειδική διαδρομή Γαλάτιστα.

Η 4η θέση κρίνεται ως απόλυτα ικανοποιητική δεδομένου των συνθηκών και τις δυσκολίες που έχει ένας τόσο αγώνας όπως το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Να σημειώσουμε πως ήταν ο πέμπτος κατά σειρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για το 2010.

Η Partalios Racing Team, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην πετυχημένη συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας: www.fotki.com/partalios

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο Online Shop της “Partalios Competition Accessories”