image-bb0e_4e501797_-_.jpg
Με 40 συμμετοχές θα γίνει το 31o Rally Sprint – Τρίκαλα Κορινθίας που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτέμβρη από την Α.Λ.Α. Κορινθίας. Ο αγώνας τελείται με την στήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας. Σημαντικός ο αριθμός αλλά και η ποιότητα των αγωνιζόμενων που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Λέσχης της Κορίνθιας αλλά και του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας επέλεξαν να συμμετέχουν στον αγώνα μας παρόλο που το επόμενο Σαββατοκύριακο γίνετε και το Ράλι Σπριντ στα Καμένα Βούρλα (Κύπελλο Χώματος) αλλά και τα δύσκολα οικονομικά όλων μας. 

Στα παραλειπόμενα των συμμετοχών οι 2 συμμετοχές από την γειτονική Ιταλία με τους Αdriano Scalcon – Alice Ricci με Nissan Micra και τους Franco Ceccato – Gianni Amaducci με Seat Ibiza. Mε το Νο 54 θα αγωνιστούν οι Βαγγέλης Παπαμικρούλης- Θεόδωρος Τσαπαρας αφού την μέρα του αγώνα ο οδηγός έχει τα γενέθλια του και κλείνει τα 54 του χρόνια.

Σας ενημερώνουμε ότι ο έλεγχος εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 16.00 με 19:00 στον χώρο στάθμευσης των Κάτω Τρικάλων. Παράλληλα θα υπάρχει εκδήλωση γευσιγνωσίας με τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος Γκιούλη και τυριά από την Τυροκομείο Λέγγας. Όλο το Σαββατοκύριακο θα γίνονται πάρτυ και εκδηλώσεις από τα καταστήματα της περιοχής.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη στις 10.00 πμ και σας περιμένουμε όλους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/simetohes_1.pdf