Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας συνεχίζοντας τη συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας , συμμετάσχει στην 3η Πανελλήνια έκθεση "Κορινθία 2011". Η έκθεση, που διοργανώνεται για Τρίτη φορά , σε Πανελλήνια μορφή, βρίσκεται στο χώρο της Σωληνουργίας Κορίνθου (5ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών), και αποτελεί θεσμό για τους επιχειρηματίες της Κορινθίας , αναμένεται ο κόσμος που θα την παρακολουθήσει να διαπιστώσει την υψηλή ποιότητα και τις ελκυστικές τιμές των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης η Λέσχη μας έχει αναλάβει την διοργάνωση Ημερίδας για την οδική Ασφάλεια.
Η Ημερίδα θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στον Συνεδριακό χώρο της Έκθεσης .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας είναι :

o 19:00 – ``Παιδί και Οδική Ασφάλεια``, ομιλητής Στέλιος Ευσταθιάδης, Συγκοινωνιολόγος και Μέλος του Ι.Ο.ΑΣ

o 19:30 – ``Οδική Ασφάλεια``, εκπρόσωπος Αστυνομικής Δ/νσης Κορινθίας

o 20:00 – `` Ασφαλής Οδήγηση-Αγωνιστική Οδήγηση : Oμοιότητες διαφορές`` ομιλητής Λάμπης Κουρτέσης ,Oικονομολόγος , Καθηγητής Αγωνιστικής Οδήγησης, οδηγός αγώνων

o 20:30 –`` Tροχαίο Ατύχημα και Πρώτες Βοήθειες ΄΄ ομιλητής Νίκος Παππάς , Γενικός Ιατρός , Επιμελητής Β’ Ε.Σ.Υ

Στους φίλους που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα δοθεί το περιοδικό «Παιδί και αυτοκίνητο» , για προσφορά από το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ , που απευθύνεται στους γονείς και αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό με πληροφορίες και συμβουλές για το πώς θα μειώσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά πηγαίνοντας και φεύγοντας από το σχολείο.

Αναλυτικότερα στοιχειά για το περίπτερο μας στην Έκθεση θα ανακοινωθούν σύντομα