deth44th02_-_thumb.jpg
44χρόνια Ράλλυ Δ.Ε.Θ., 44 χρόνια πρόσκληση των Μ.Μ.Ε. σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου, με παρόντες τον πρόεδρο του ομίλου, εκπροσώπους χορηγών, εκπρόσωπο του δήμου και φυσικά με την ηγεσία της Δ.Ε.Θ. αλλά και της Helexpo. Φέτος, αυτή η πολύ σημαντική συνάντηση έγινε στο εκθεσιακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» την Τρίτη. 

Χθες Τρίτη, ως είθισται, πριν από το Σαββατοκύριακο διεξαγωγής του 44ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ., πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου που εδώ και τέσσερις δεκαετίες δίνει ώθηση στον αγώνα. Παρόντες πολλοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. του ειδικού τύπου και όχι, ενώ στο πάνελ το παρών έδωσαν για την Helexpo ο πρόεδρος κ. Μαυρίδης Πάρις, για την Δ.Ε.Θ. ο πρόεδρος κ. Σουμπάσης Θεόδωρος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τζήκας Αναστάσιος, για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο κ. Δημαρέλος Γιώργος , για την Interamerican ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης , για την εταιρία Ζωοτροφές Τριανταφύλλου ο κ. Τριανταφύλλου Νίκος, για τα λιπαντικά Silk oil ο κ. Τοψής Παντελής και τέλος για τον Α.Ο.Θ. ο πρόεδρος κ. Κουμποτής Δημήτρης και ο αλυτάρχης του αγώνα κ. Μαραντζίδης Παναγιώτης. Απώντες λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφου και ο κ. Τζαμπάζης της τεχνικής κατασκευαστικής Τζαμπάζης Α.Ε.

Όλοι, χωρίς εξαίρεση, δήλωσαν την θετική διάθεση που έχουν ώστε να στηρίξουν στο μέγιστο αυτόν τον τόσο σημαντικό αλλά και ιστορικό πλέον αγώνα. Η Δ.Ε.Θ. και η κατά επέκταση η Helexpo τόνισαν πως στηρίζουν τον αγώνα ανεξάρτητα από πρόσωπα, καθώς πιστεύουν στον θεσμό αλλά και στην αναγκαιότητα το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που είχε κάποτε. Ο κ. Δημαρέλος έδωσε έμφαση στο γεγονός πως η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θέλει να αναδείξει το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό παρά την άρνηση να δοθεί η πλατεία Αριστοτέλους για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, αφού η απόφαση είναι γενικότερη και χωρίς εξαιρέσεις.

Ο εκπρόσωπος της Interamerican, κ. Παπαδόπουλος, ανατρίχιασε μιλώντας για την εμπειρία του ως φιλοξενούμενος και θεατής του Α.Ο.Θ. στην Πρωταθληματική Ανάβαση που έγινε στις 02 & 03 Ιουλίου στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης. Ομολόγησε πως δεν περίμενε να δει χιλιάδες νέους να ανηφορίζουν στο βουνό για να δουν έναν αγώνα αυτοκινήτου, και συνέχισε λέγοντας πως η απόφαση να βοηθήσει η εταιρία τον Α.Ο.Θ. στην διοργάνωση του 44ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. πάρθηκε αβίαστα αφού ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αφορά τη νεολαία και άπτεται άμεσα της οδικής ασφάλειας. Τέλος πρόσφερε 30% έκπτωση στα ετήσια ασφάλιστρα για το αυτοκίνητο για όλα τα μέλη του Α.Ο.Θ.

Η εταιρία Ζωοτροφές Τριανταφύλλου δίνοντας πρώτη το παράδειγμα, μίλησε δια του εκπροσώπου του κ. Τριανταφύλλου, για την ανάγκη που έχει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός από εθελοντές και βοήθεια ιδιαίτερα στις χαλεπές εποχές που διανύουμε, ώστε να διοργανώνονται καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί αγώνες. Στον αντίποδα ο κ. Τοψής ενεργός αγωνιζόμενος σχεδόν τρεις δεκαετίες και αντιπρόσωπος των λιπαντικών Silk Oil, επισήμανε πως θα βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό βοηθώντας όσο μπορεί και ελαφρύνοντας έτσι το αβάσταχτο οικονομικά βάρος διοργανώσεων όπως είναι αυτή του 44ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου, την Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών, τις εταιρίες Δ. Τζαμπάζης Α.Ε. , την εταιρεία Ζωοτροφών Τριανταφύλλου, την εταιρεία Παντελής Τοψής με τα λιπαντικά Silkoil, την Interamerican και την ΑΝΕΚ LINES για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα. Επίσης ένα ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Metrosport , Metropolis FM, TV100, Fm 100, XTV, ΑΘΩΣ 100,4, ERT3, Ο.Α.Σ.Θ. και το περιοδικό Auto Τρίτη.

Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μας αφορά όλους. Στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Διάδωσέ το…