hmerida_alak_-_thumb.jpg
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης Koρινθία 2011, η Λέσχη της Α.Λ.Α.Κορινθιας πραγματοποίησε ημερίδα για την οδική Ασφάλεια. Η εκδήλωση άνοιξε με τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Επιμελητηρίου Β.Νανόπουλου και του Πρόεδρου της ΑΛΑΚορινθίας Γ.Σωτηρόπουλου. Στην συνέχεια ο Στέλιος Ευσταθιάδης, συγκοινωνιολόγος και μέλος του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλώνας» έκανε μια παρουσίαση των Δράσεων του Ινστιτούτου και ανέπτυξε το θέμα παιδί και οδική ασφάλεια. Ο Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κος Φωτόπουλος Διοικητής του Τ.Τροχαιας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας παρουσίασε του παράγοντες που δημιουργούν ένα ατύχημα και τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε. 

Με την σειρά του, ο Λάμπης Κουρτέσης, οδηγός αγώνων, παρουσίασε τις ομοιότητες της αγωνιστικής οδήγησης με την ασφαλή οδήγηση και τις «ιδανικές γραμμές» που πρέπει να ακολουθούμε για να κινούμαστε γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Τέλος, ο ιατρός Νίκος Παππάς έδωσε χρήσιμες οδηγίες – συμβουλές για τις πρώτες βοήθειες, αλλά και τα πρώτα «πλατινένια 10’» που μπορούν να σώσουν μια ζωή.

Το Δ.Σ της Α.ΛΑ.Κορινθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» και το Περιοδικό 4τροχοι για την διάθεση του έντυπου υλικού της ημερίδας και φυσικά, όλους του συμμετέχοντες στην ημερίδα.