Έπαθλο νέων οδηγών 2013

 Μετά από χρόνια, αθλοθετείται έπαθλο νέων οδηγών. Μια πρωτοβουλία μιας παρέας φανατικών του σπορ που στα πλαίσια της προσπάθειας για την συντήρηση –σήμερα- και την ανάπτυξη –αύριο- του σπορ, έστειλε αρχές Γενάρη ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΘΕΑ για την θέσπιση Επάθλου Νέων Οδηγών. Η ΕΘΕΑ αποδέχθηκε και υιοθέτησε την πρόταση, κι έτσι το Έπαθλο Νέων Οδηγών είναι η νέα πραγματικότητα στους Ελληνικούς αγώνες.
Το έπαθλο θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Κυπέλλου Χώματος Κεντρικής Ελλάδος και περιλαμβάνει τρεις αγώνες: Rally η Sprint Μετεώρων, Λαμίας και Μαύρο Ρόδο. 

Η πρόταση αυτή γρήγορα και έμπρακτα αγκαλιάστηκε από φίλους του χώρου και αγωνιζόμενους. Έτσι ήδη υπάρχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συμπληρώνεται και από άλλες προσφορές, επ’ ωφελεία των νέων αγωνιζομένων που θα συμμετάσχουν. Τα οφέλη βέβαια είναι πολύ περισσότερα από την καθεαυτού αξία των χρημάτων και των βραβείων που αθλοθετούνται και, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την καλή προβολή του θεσμού και την άψογη διεξαγωγή, μας κάνει να ευελπιστούμε ότι θα τύχει αποδοχής και θα φέρει νέους οδηγούς στις ειδικές διαδρομές σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας.

Το www.xwmatinos.gr σε συνεργασία με τον Χρήστο Πλατή θα έχει την ευθύνη της προβολής και τον ρόλο δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ ενδιαφερόμενων οδηγών αλλά και την υποχρέωση της γενικότερης ενημέρωσης των θεατών. Κάθε πληροφορία σχετική με το έπαθλο, κανονισμός επάθλου, οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος και ότι άλλο σχετικό, θα το βρίσκουμε στην σελίδα του επάθλου, www.xwmatinos.gr/epa8loNewn

Οι συντονιστές
Χρήστος Πλατής
Κώστας Βασιλογιάννης - (xwmatinos)