Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου ακόμα ένα Σεμινάριο Κριτών υπό την αιγίδα της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ. Η εκδήλωση, την ευθύνη της οποίας είχε η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy, χώρο που αποδείχθηκε ιδανικός, με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση τόσο πτυχιούχων και δόκιμων κριτών όσο και άλλων ενδιαφερομένων, μελών της ΟΜΑΕ, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν τον τίτλο του δόκιμου κριτή. 

Στο ολοήμερο σεμινάριο αναπτύχθηκαν όλες εκείνες οι ενότητες που συνθέτουν την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα αυτοκινήτων οποιασδήποτε μορφής (Ράλλυ, Ανάβαση, Σιρκουί κ.ά.), όπως είναι τα «Καθήκοντα των Κριτών», το «Πλάνο Ασφάλειας Ειδικής Διαδρομής, Ανάβασης και Αγώνων Ταχύτητας», οι «Επικοινωνίες», οι «Χρονομετρήσεις-Αποτελέσματα-Καρνέ», το «Ατύχημα – Ιατρική Βοήθεια», και επισημάνθηκαν ουσιαστικά θέματα από την πλευρά των αγωνιζομένων και των πλοηγών.

Εισηγητές του Σεμιναρίου οι κ.κ. Γιώργος Μαυρουδής, Ανίτα Πασαλή, Νικόλας Πασαλής, Νίκος Ανδριτσάκης, Νίκος Καραλής, Νίκος Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Αθανασέκος, Νίκος Παππάς και Λώρης Μελετόπουλος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), κ. Μανώλης Χαλιβελάκης, ο πρόεδρος της Celeritas, της εταιρείας που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις, κ. Παύλος Αθανασούλας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Αυτοκινήτου και Καρτ (ΕΛΟΑΑΜ), κ. Δημήτρης Μιχελακάκης κ.ά.