Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει το δικό του “σπίτι” στην ελληνική τηλεόραση. Οι παραγωγές του Στράτου Φωτεινέλη και της ομάδας του κάνουν πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο με στόχο να σας φέρουν για μια ακόμη χρόνια πλούσιο θέαμα, ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα απο τον πανέμορφο και συναρπαστικό κόσμο των τεσσάρων αλλά και των δύο τροχών.

Η τηλεοπτική στέγη των τεσσάρων διαφορετικών τηλεοπτικών παραγωγών της εταιρείας θα είναι ο τηλεοπτικός σταθμός SBC. Έτσι απο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο συνολικά τέσσερις ώρες θα είναι διαθέσιμες στους λάτρεις των αγώνων και του αυτοκινήτου.

Κορωνίδα και φέτος είναι η εκπομπή “Πάνω απο τα Όρια” που παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης και Νίκος Τσάδαρης και ασχολείται με όλο το φάσμα του ελληνικού και του παγκοσμίου motorsport με γνωστούς καλεσμένους και θεματολογία που καλύπτει μια ώρα ακταπάυστης δράσης και ενημέρωσης. Η εκπομπή θα προβάλεται κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη την Κυριακή στις 07:00 το πρωί.

Παράλληλα τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου σε ράλι και πίστα θα είναι κοντά σας μέσα από την εικόνα που θα σας μεταφέρει η εκπομπή “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”. Οι Στράτος Φωτεινέλης και Στάθης Πετρόπουλος σας ξεναγούν στο WTCC, το ERC, το Superstars, το Porsche Carrera Cup και το Scirocco R Cup. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, ένας διαφορετικός όμορφος κόσμος είτε απο τους αγώνες ράλι, είτε απο τους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού. Η ημίωρη εκπομπή θα προβάλεται κάθε Κυριακή στις 24:00 και σε επανάληψη το επόμενο Σάββατο στις 07:00 το πρωί.

Φυσικά το ραντεβού με τη βελτίωση, το drift, το dragster και οτιδήποτε extreme υπάρχει με κινητήρα και τροχούς δεν λείπει ούτε φέτος καθώς το R-Evolution είναι ανανεωμένο και δυναμικό όπως πάντα. Οι Στάθης Πετρόπουλος και Γιάννης Φωτεινέλης κάνουν την τηλεοπτική τους ψυχοθεραπεία και σας διασκεδάζουν πάντα με φόντο θεαματικές εικόνες από εντυπωσιακά αυτοκίνητα απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ημίωρη εκπομπή θα προβάλεται κάθε Κυριακή μισή ώρα μετά μεσάνυχτα και σε επανάληψη το επόμενο Σάββατο στις 07:30 το πρωί.

Η εκπομπή “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου” η οποία σας μεταφέρει τη δράση, τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών πρωταθλημάτων αγώνων ράλι, αναβάσεων, ταχύτητας, ράλι σπριντ καθώς και Drift και Dragster θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στις 20:00 του Σαββάτου και σε επανάληψη στις 09:00 το πρωί της Κυριακής. Για τις μόνιμες ώρες προβολής της εκπομπής “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου” θα ενημερωθείτε σύντομα με νέο Δελτίο Τύπου, όπως εξάλλου και για τη ζωντανή εκπομπή με τους Στράτο Φωτεινέλη και Νίκο Τσάδαρη η οποία αποτελεί πηγή ενημέρωσης για οτιδήποτε ενδιαφέρει σε σχέση με το αυτοκίνητο και τον οδηγό.

Φέτος μάλιστα η χρονιά είναι ακόμη πιο σημαντική για τις παραπάνω τηλεοπτικές παραγωγές καθώς όπως επιτάσσουν οι καιροί η παρουσία τους γίνεται και διαδικτυακή.

Κάπως έτσι μέσα απο το www.dottv.gr οι φίλοι του αυτοκινήτου και των αγώνων θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε εκπομπή είτε την ώρα προβολής της είτε on demand στο αρχείο. Οι ώρες προβολής μέσα από το www.dottv.gr είναι οι εξής:
Πάνω απο τα Όρια – Παρασκευή 10:30
R-Evolution – Τρίτη 10:00
Παγκόσμια Πρωταθλήματα – Τετάρτη 10:00
Πανελλήνια Πρωταθλήματα – Πέμπτη 10:30

Τέλος να σημειώσουμε πως οι προαναφερθείσες εκπομπές προβάλλονται και από ένα ευρύ δίκτυο περιφερειακών καναλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το Κρήτη TV με κάλυψη σε παγκρήτιο επίπεδο, το Star Κεντρικής Ελλάδας που καλύπτει την κεντρική Ελλάδα, το Μεσόγειος TV με εμβέλεια στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και τα Επτάνησα καθώς και το Achaia TV με κάλυψη την περιοχή της Πάτρας και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.