Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την Υπερειδική «Τατόι»

η χωμάτινη Υπερειδική διαδρομή Την Παρασκευή 30 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου, ο χώρος του στρατιωτικού αεροδρομίου Τατοΐου που παλαιότερα αναδείχτηκε σε πεδίο δράσης αγωνιστικών αυτοκινήτων θα φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες στο BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις, σε μια χωμάτινη Υπερειδική διαδρομή μήκους 4,6 χλμ. Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων και για τις δύο ημέρες, με την τιμή τους να ανέρχεται σε 25 ευρώ/ ανά ημέρα. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια αφορούν αριθμημένες θέσεις καθημένων σε κερκίδα.
Τα Ιστορικά Αγωνιστικά Αυτοκίνητα θα δώσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά το παρών στο BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις! Το απόγευμα της Κυριακής 1 Ιουνίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 2ης Υπερειδικής «Τατόι» και συγκεκριμένα στις 16:30, η ΕΛΠΑ διοργανώνει αγώνα Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.
Τα αυτοκίνητα θα είναι αντιπροσωπευτικά των κατηγοριών 1 (έως 1969), 2 (1970-1975) και 3 (1976-1981) των Ιστορικών Αυτοκινήτων. Τα πληρώματά τους είναι και φέτος έτοιμα να χαρίσουν σπάνιο θέαμα στους θεατές που θα βρεθούν στο Τατόι για να παρακολουθήσουν την καταληκτική διαδρομή και τον τελετή τερματισμού του BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις.Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνονται:
- Μέσω internet με χρέωση πιστωτικής κάρτας και παραλαβή με courier από το
www.ticketquest.gr
- Με μετρητά από τα παρακάτω σημεία
* RON TRAVEL
Λ. Αλεξάνδρας 101, Αθήνα. Τηλ.: 210-6429242
Λ. Δεκελείας 3, Ν. Χαλκηδόνα. Τηλ.: 210-2585985
* Από όλα τα καταστήματα της ACS.
* ΕΛΠΑ (από τις 20 Μαΐου)
Λ. Μεσογείων 395, Αγία Παρασκευή
Ωράριο λειτουργίας: (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-20:00 και
Σάββατο 09:00-13:00)
- Εκδοτήρια θα λειτουργούν τις ημέρες διεξαγωγής της Υπερειδικής διαδρομής, κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην πρόσβαση των θεατών.

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ
Η πρόσβαση των θεατών στην Υπερειδική Διαδρομή μπορεί να γίνει από τη νέα Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, μέσω του Κόμβου της Βαρυμπόμπης:
1. Κατεύθυνση προς Λαμία
Στην έξοδο του Kόμβου της Βαρυμπόμπης στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε στην οδό Τατοΐου. Μόλις φτάσετε στο Kτήμα Πεντελικόν στρίβετε αριστερά για να φτάσετε στη βόρεια πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου του Τατοΐου (είσοδος θεατών).
2. Κατεύθυνση προς Αθήνα
Στην έξοδο του Kόμβου της Βαρυμπόμπης στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε στην οδό Τατοΐου. Μόλις φτάσετε στο Kτήμα Πεντελικόν στρίβετε αριστερά για να φτάσετε στη βόρεια πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου του Τατοΐου (είσοδος θεατών).
Η προσέλευση στο χώρο της Υπερειδικής Διαδρομής ξεκινά δύο ώρες πριν από την εκκίνηση.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1. Μπορώ να επιλέξω τη θέση στην οποία θα κάθομαι;
Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες. Ο θεατής έχει δυνατότητα επιλογής τμήματος/κερκίδας.

2. Θα βλέπω καλά από τη θέση μου;
Η οπτική ως προς τον αγωνιστικό χώρο είναι άρτια.

3. Αν φτάσω με το αυτοκίνητό μου, θα βρω να παρκάρω;
Nαι, υπάρχει parking στο χώρο.

4. To παιδί μου χρειάζεται εισιτήριο;
Τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από τους γονείς τους, κι εφόσον δεν καταλαμβάνουν θέση, δεν πληρώνουν.

5. Tα άτομα με ειδικές ανάγκες (AMEA) χρειάζονται εισιτήριο;
Tα AMEA δε χρειάζονται εισιτήριο (μόνο οι συνοδοί τους πρέπει να πληρώσουν το εισιτήριό τους).

6. Τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες, τι ώρα ξεκινά ο αγώνας;
Η προσέλευση στο χώρο της Υπερειδικής Διαδρομής ξεκινά δύο ώρες πριν από την εκκίνηση. Τόσο η ώρα εκκίνησης όσο και η ώρα προσέλευσης αναγράφονται πάνω στο κάθε εισιτήριο. Φυσικά, αν κάποιος θέλει να επισκεφθεί το service park και να δει αυτοκίνητα και ομάδες σε δράση, η είσοδος είναι ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 22:00 ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

(Δελτίο Τύπου)