ekkinisi Η πανυγηρική εκκίνηση του Ράλλυ Σπριντ Αλεξανδρούπολης έγινε σε πλήθος κόσμου κάτω από το Φάρο. Τη ράμπα της εκκίνησης πέρασαν 32 πληρώματα ενώ η κατηγορία με τις λιγότερες συμμετοχές είναι των 1600 κ.ε. με 4 αυτοκίνητα. Αύριο περιμένουμε μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες ενώ ο καιρός προβλέπεται να είναι ο καλύτερος δυνατός.
Στη μεγάλη κατηγορία ξεχωρίζουν φυσικά οι τοπικοί Καλούδης – Ρούφος που έρχονται μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Ράλλυ Λαμίας που θα αναμετρηθούν με τους περυσινούς νικητές Στρατέλη – Γαγάκα που έρχονται «σκονισμένοι» από τη Λαμία. Δυναμική εμφάνιση περιμένουμε βέβαια από τους Νικολόπουλο – Τσιάπα με Lancer GrA ενώ περιμένουμε να δούμε τα.. αουτσάιντερ των Μαυροδή – Κυρλαγκίτση με Lancer Evo III και τους τοπικούς Πεταλά «Doctor” – Παναγιωτόπουλο με ενοικιαζόμενο Subaru Impreza N10.

Στα δίλιτρα συμμετέχουν όλοι οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και η συνήθης μάχη μεταξύ των «Χριστόφορου» - Τηλιόπουλου με το VW Golf II, Βάτσου – Κωνσταντινίδη Χ. με Peugeot 309 GTI και των αδερφών Κωνταντινίδη με το νέο τους Peugeot 205 αναμένεται σκληρή. Ευχάριστο γεγονός η πρώτη εμφάνιση για φέτος των Ανδρεάδη – Χατζημποζίνη με VW Golf ΙΙ και του Κωνσταντίνου – Σαριτζόγλου με Peugeot 206 1600 δηλωμένο στα kitcar. Στην κατηγορία συμμετέχουν και οι «R40” Κουτσμανής – Μαύρος με Ford Fiesta ST.

Η μάχη στα 1600 κ.ε. θα γίνει όπως είπαμε ανάμεσα σε 4 πληρώματα. Φαβορί οι Ξενοκώστας – Τσιτσικλής με το πολύ δυνατό Peugeot 106 ενώ ισάξιοι για κάθε αποτέλεσμα είναι οι Παπαδόπουλος – Τσιγγενές που είχαν την πρώτη τους νίκη στη Δράμα, οι Χριστοφορίδης – Μακιναζτής και οι έταιροι «R40” Γκάλφας – Αγγελόπουλος, όλοι με Peugeot 106.

Στα 1400 κ.ε. για άλλη μια φορά υπάρχουν πολλές συμμετοχές και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Λογικό φαβορί για την κατηγορία αποτελούν οι Λιθαρής – Δημητρίου με Toyota Yaris ενώ περιμένουμε τη συνέχεια της καλής εμφάνισης στη Δράμα από τους Βραχάτη – Γαβριλάκη με το Peugeot 106 του «Peugeot Sport Club”. Το πρώτο αυτοκίνητο θα μπεί στην ειδική διαδρομή στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, ενώ οι θεατές θα μπορούν να μπουν στη διαδρομή του αγώνα το πολύ μέχρι τις 9.



R40 Video