Αφίσα Από την παραλία Θεσσαλονίκης στο Άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου θα εκκινήσει το 36ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ένας αγώνας που διοργανώνεται στις 23 και 24 Ιουνίου 2007 από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής. Ο αγώνας περιλαμβάνεται και προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο αγώνων Ράλλυ Χώματος και στο Κύπελλο αγώνων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας αλλάζει έδρα και μεταφέρεται στη Σιθωνία Χαλκιδικής όπου θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός.

Ο αγώνας αποτελείται από 4 χωμάτινες ειδικές διαδρομές (δύο επαναλαμβανόμενες) στην περιοχή της Χαλκιδικής και έχει συνολικό μήκος 181,08 χλμ και 50,02 χλμ ειδικών διαδρομών.

Η εορταστική εκκίνηση του 36ου ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου, το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 19:00. Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και τις ώρες 14:00-16:00.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 28 πληρώματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η κανονική εκκίνηση του ράλλυ θα δοθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου από το Εμπορικό κέντρο "MYLOS CENTER" στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στις 10:01 το πρωί, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στις 15:13 στη Συκιά Χαλκιδικής.

Ήδη οι φίλοι του αγώνα μπορούν να προμηθεύονται το πρόγραμμα του 36ου ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ από τα γραφεία του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Μακρυράχης 24 Βυζάντιο.

Χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρίες EXPRESS SERVICE, PIRELLI.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ, το site R40 καθώς και οι εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.