Η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης στις 21-22/11/2009 διοργανώνει ασφάλτινο αγώνα RALLY SPRINT στη περιοχή του Βλαχιώτη στη Λακωνία . Ο αγώνας μετρά στο κύπελλο ασφάλτινων Sprint.
H Λέσχη σε συνεργασία με τον Δήμο Σκάλας προσφέρουν στους αγωνιζόμενους δωρεάν διαμονή αλλά και συνεστίαση που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα.
Ταυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο το Σάββατο το απόγευμα στο πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Χούμπαλη Αθανάσιου στη Σκάλα .

Το Σάββατο το βράδυ 21/11 , στη πλατεία πηγών της Σκάλας θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα , με την παρουσία ελπίζουμε αρκετών φίλων του αυτοκινήτου αφού γενικά στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει ξαναγίνει αγώνας αλλά αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πάντα ζητούσαν να γίνει ένας αγώνας στη περιοχή .

Η διαδρομή των 10 χλμ. είναι σε άριστη κατάσταση , ακίνδυνη με καλό οδόστρωμα με θέσεις που οι θεατές παρακολουθούν τα αυτοκίνητα για αρκετή ώρα κατά τον αγώνα .

Μέσα από την ιστοσελίδα της Λέσχης www.Laspartis.gr αλλά και το facebook (ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ) θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την διαδρομή incar .

Σας περιμένουμε όλους , αγωνιζόμενους , φίλους , θεατές , να έρθετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα , αλλά και να δείτε τις ομορφιές ενός φιλόξενου Νομού , όπως είναι η Λακωνία .

Τηλ. επικοινωνίας
6937123111 ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6977177001 ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΙΚΩΤΣΗΣ e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FAX 2731083740 2731020905