Από την ΕΘ.Ε.Α. αποφασίστηκε όπως το 16ο Rally Sprint Αμφίλειας 3sss πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της λέσχης την 12η Δεκέμβρη 2010. Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων rally sprint και ήταν ο 3ος γύρος του θεσμού τον Μάιο που δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει επαρκών συμμετοχών.  

Το Δ.Σ. της λέσχης συνηλθε εκτακτα, και αποφασισε ο αγωνας να πραγματοποιηθει σε ασφαλτινη ειδικη διαδρομη κοντα στην Αμφίκλεια για να μην υπαρξουν πιθανα προβλήματα χιονοπτωσεων (λογω Δεκεμβριου) σε Παρνασσό και Γκιωνα. Πρόκειται για την ειδικη Ακροπολικη διαδρομη «Αμφίκλεια» των Rally Acropolis που τοτε ηταν μεν χωματινη, αλλα τωρα εχει ασφαλτοστρωθει με αριστο ταπητα, και ενωνει την πολη της Αμφίκλειας με το χωριό Ανω Τιθορέα, συνολικου μήκους 8,2 χιλιομέτρων.

Η ειδικη εχει χρησιμοποιηθει και κατά το παρελθόν σαν χωμάτινη από την Λ.Α.Μ.Α. με αφετηρία από Ανω Τιθορέα προς Αμφίκλεια, (για θέματα ασφάλειας) σε χωμάτινα rally sprint. Με το δεδομένο όμως ότι σχεδόν ολοκληρη είναι «μπαριαρισμενη» προς τον κάμπο, θα γίνει ο αγώνας με αφετηρία την Αμφίκλεια και τερματισμο την Ανω Τιθορέα. Το ποιο ουσιαστικο όμως για τα συμμετεχοντα πληρώματα είναι ότι με εγκριση της ΕΘ.Ε.Α. θα πραγματοποιηθει 3 φορες.

Ολες οι πληροφορίες, χαρτες, roadbook, συμπληρωματικός κανονισμός, προσβάσεις θεατων, εξυπηρετήσεις Ξενοδοχείων και οτιδήποτε αλλα σχετικα με τον αγωνα θα αναρτηθούν το ταχύτερο δυνατον στην ιστοσελίδα της λέσχης: http://www.lamamfiklias.gr/ καθως και στο facebook του αγωνα .

Μεινετε συντονισμενοι για την καθ ολοκληρία ενημερωση σας και για οτιδήποτε συμπληρωματικο στο 6971890890 κ. Κωστα Καραπετσανο (Προεδρο Λ.A.Μ.Α.)