Με 39 πληρώματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή θα διεξαχθεί το 16o 3sss Rally Sprint Αμφίκλειας. Αγώνας που διεξάγεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο από την Λ.Α.Μ.Α. σε μια πανέμορφη ειδική διαδρομή μήκους 8,2 χλμ στις πλευρές του Παρνασσού. Είναι η τεχνική-ακροπολική, άλλοτε ειδική διαδρομή, ασφαλτοστρωμένη πρόσφατα, από Αμφίκλεια προς Ανω Τιθορέα.
Ειδική διαδρομή η οποία μετά από έκκριση της ΕΘΕΑ θα διεξαχθεί τρεις φορές.  

SSS λοιπόν για το αγωνιστικό κλείσιμο της χρονιάς με ενδιαφέρουσες συμμετοχές που υπόσχονται συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες.

Οι φίλοι θεατές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, κάτι που σας το προτείνουμε, θα πρέπει αν είναι ενήμεροι πως η ειδική θα κλείσει στις 09:00 και δεν υπάρχουν προσβάσεις κατά μήκος της ειδικής. Προτιμείστε την πρόσβαση της ειδικής διαδρομής από την αφετηρία. Ελπίζουμε πως τα "καιρικά φαινόμενα" δεν θα επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρά μόνο να προσφέρουν συνθήκες ιδανικές έτσι ώστε να μπορέσουν τα πληρώματα να μας προσφέρουν όμορφα ...περάσματα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων rally sprint. Είναι ο εξ αναβολής αγώνας, 3ος γύρος του θεσμού τον Μάιο που δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει επαρκών συμμετοχών.

Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΔΡΥΑΔΕΣ στην Τιθορέα το Σάββατο από τις 14:00 έως τις 17:00.

O αγώνας θα εκκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής και η απονομή επάθλων θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο Τιθορέας στις 16:30.


pdf Πίνακας συμμετοχών