Με την πανυγηρική εκκίνηση στο Δημαρχείο Αρναίας τελειώνει η πρώτη ημέρα του 39ου Ράλλυ Θερμαϊκού, επόμενου αγώνα στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Το παρών έδωσαν και οι 35 συμμετέχοντες πράγμα μη.. αναμενόμενο τον τελευταίο καιρό. Με πολύ κέφι και με τον καιρό να έχει καλυτερέψει τα πληρώματα χειροκροτήθηκαν από θεατές και.. παράγοντες τοπικούς και της Οργάνωσης και το ραντεβού δίνεται για αύριο το πρωί στην Παλαιόχωρα και τον Τσουκαλά.



Νωρίτερα έγινε ο τεχνικός έλεγχος με έντονη βροχή ενώ ο άστατος καιρός έπληξε και τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Πολλά πληρώματα ανέβηκαν μετά τον τεχνικό έλεγχο για να δουν τις ειδικές και κυρίως στον Τσουκαλά ανέφεραν πολλά φύλλα από τα δέντρα στο δρόμο και χώματα σε ορισμένα σημεία που αποτελούν κίνδυνο.

Όπως είπαμε εμφανίστηκαν και τα 35 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή. Την εκκίνηση στο πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο έδωσε ο Νομάρχης Χαλκιδικής, ο οποίος βέβαια είχε δώσει την εκκίνηση και μόλις δύο εβδομάδες πριν στο χωμάτινο Σπριντ Χαλκιδικής και στηρίζει συνεχώς το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αύριο θα γίνει και η καθιερωμένη μετάδοση του αγώνα του Ράδιο ΣΟΑΑΒΕ ζωντανά από το χώρο του Service Park μέσα στην Αρναία. Στα μικρόφωνα θα είναι ο Νίκος Γκάλφας με τον Τάσο Τσιότρα και θα μεταδίδουμε το ρυθμό του αγώνα με χρόνους, συνεντεύξεις από το χώρο του Service Park και.. ότι άλλο προκύψει.
Συνδεθείτε στη διεύθυνση http://www.soaave.gr/radio λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση στις 10 το πρωί από το Δημοτικό της Αρναίας και οι ώρες εκκίνησης των ειδικών είναι:
10:23 – Παλαιόχωρα Ι
11:01 – Τσουκαλάς Ι
11:41 – Service A
12:49 – Παλαιόχωρα ΙΙ
13:27 – Τσουκαλάς ΙΙ
14:07 – Service B
15:15 – Παλαιόχωρα ΙΙΙ
15:50 - Τερματισμός