Απολύτως επιτυχημένη ήταν η 2η Δεξιοτεχνία Νάουσας που διοργανώσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας το Σαββατοκύριακο 1&2 Σεπτεμβρίου 2012 στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. Πλήθος θεατών που παρά τη ζέστη προσήλθαν από νωρίς το πρωί για παρακολουθήσουν τον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν 22 οδηγοί από όλη την Ελλάδα. 










Τον αγώνα κάλυψε τηλεοπτικά και η ΕΤ-3 με το μέλος της Λ.Α. Νάουσας & ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών Ράλλη Διογένη σε ρόλο δημοσιογράφου,το Sportorama.gr του φίλου μας Μιχάλη Πιπεράκη από τη Βέροια, το Speed Rallying Greece του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Τζιώνα Γιάννη, η Φωνή Ναούσης, το Naousanews.gr και φυσικά το epea.com.gr του κ. Ελευθεριάδη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον αλυτάρχη να δείχνει την διαδρομή με το πανέμορφο Alfa Romeo Giulietta του ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ μας ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. και αμέσως μετά ξεκίνησε η Κλάση Α στην οποία υπήρχε και ο μεγαλύτερος συναγωνισμός, καθώς ο Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 Rallye από την Καβάλα πήρε την 1η θέση αλλά και έκανε τον χρόνο ημέρας (49,66)
Την 2η θέση κατέλαβε ο Πατσίλας με Citroen Saxo επίσης από την Καβάλα με χρόνο 54,34 και στην 3η θέση τερμάτισε ο Χατζημανώλης από Κοζάνη με Opel Kadett με χρόνο 57,02.

Στην Κλάση Β το αδιοφιλονίκιτο φαβορί ήταν ο Πολυπρωταθλητής στις Δεξιοτεχνίες Κώστας Οικονομίδης από Θεσσαλονίκη με Fiat Punto και με χρόνο 51,65 κατέλαβε την 1η θέση.
Στην 2η θέση τερμάτισε ο Καλεμκερίδης με Opel Ascona και με χρόνο 55,54 και στην 3η θέση τερμάτισε ο Μελάνης με το drift car Toyota Corolla AE86 από την Πτολεμαίδα με χρόνο 55,74.

Στην Κλάση Γ άνηκε ολοκληρωτικά στην Καμπάνη Κιλκίς καθώς όλοι οι νικητές κατάγονται από εκεί. 1ος λοιπόν ο Ραφαηλίδης με το προσθιοκίνητο Opel Kadett με χρόνο 50,62 , στην 2η θέση ο Ιορδανίδης με BMW E30 με χρόνο 50,95 και 3ος ο Σαλωνίδης με Opel Manta με χρόνο 53,38.

Στην Κλάση Δ (φορτηγάκια) υπήρξε γυναικεία συμμετοχή της οδηγού αγώνων Όλγας Μέρμηγκα με το Nissan KingCab του δικού μας Αδάμ Κοκοβίδη που πρόσφερε πολύ θέαμα, με χρόνο 1.36,24.
Η Λ.Α. Νάουσας απένειμε κύπελλο και στην Αντωνία Αμπατζίδου με το BMW Z3 cabrio που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της Γιώργου Αμπατζίδη που αγωνίζεται επί δεκαετίες στις δεξιοτεχνίες.

Οι απονομές έγιναν στο χώρο του Ηρώου της Νάουσας με τους κ.κ. Γαβριηλίδη, Διοικητή της Τροχαίας Νάουσας, Διοικητή Π.Υ. Νάουσας και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής να απονέμουν τα κύπελλα στους Νικητές.

Η Λ.Α. Νάουσας και τα μέλη θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους αγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν , τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ μας την Εταιρία ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. (Hyundai,Kia, Fiat, Alfa Romeo) καθώς και όλους τους χορηγούς και τα μέλη μας αγόρια και κορίτσια που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο πρωταθληματικός αγώνας.

(naoussaracingclub.blogspot.gr)