32ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου Το 32ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την εκκίνησή του, το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου 2013.
Η γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή «Αθίκια», μήκους 10 χιλιομέτρων, είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί τα 37 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και τους θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις «κερκίδες» της, προκειμένου να συνδυάσουν την καλοκαιρινή κυριακάτικη βόλτα τους, με την παρακολούθηση του αγαπημένου τους σπορ.

Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία «Καλάμια» της Κορίνθου το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 18.00 – 20.00, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα το πρωί, στα Αθίκια. Το πρώτο από τα 37 πληρώματα του αγώνα, θα ξεκινήσει την ειδική διαδρομή στις 9.00, ενώ ο νικητής θα κριθεί μετά από 3 περάσματα και συνολική αγωνιστική απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Οι συμμετέχοντες, τιμούν με την παρουσία τους για ακόμη μια χρονιά της λέσχη μας, αφού η παρουσία 37 πληρωμάτων στον αγώνα, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, σε συνδυασμό με την προχωρημένη καλοκαιρινή εποχή, δείχνει την έμπρακτη στήριξη των πληρωμάτων, την οποία η Α.Λ.Α.Κoρινθίας . προσπαθεί πάντοτε να ανταμείψει, παρέχοντας έναν ασφαλή, καλό και διασκεδαστικό αγώνα.

Καθαρά αγωνιστικά, την παράσταση κλέβει η παρουσία στον αγώνα του Ιταλού οδηγού Adriano Scalcon, ο οποίος θα μοιραστεί με την «Lady Tuning» ένα Peugeot 207 S2000, το οποίο οδήγησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη δεύτερη θέση του Ράλλυ San Marino στην Ιταλία, ο Giandomenico Basso!

Μπορεί η παρουσία ενός εξαιρετικού αυτοκινήτου στα χέρια ενός ξένου πληρώματος να κεντρίζει το ενδιαφέρον, όμως καθόλου δευτερεύουσα δεν είναι η παρουσία και των ελληνικών πληρωμάτων στον αγώνα. Όλες οι κλάσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, με τους μονομάχους των δυο πρώτων αγώνων του Κυπέλλου Χώματος, Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη-Μάριο Τσαούσογλου (Mitsubishi Lancer EVO IX, νικητές στα Μετέωρα) και τους Βασίλη Βαλούρδο-Πέτρο Κωστούρο (Subaru Impreza, νικητές στο Ναύπλιο), να μην είναι μόνοι, αφού υπάρχουν αρκετά ακόμη πληρώματα ικανά για το καλύτερο, όχι μόνο στην κλάση των τετρακίνητων αυτοκινήτων, όσο και σε αυτές με τα δικίνητα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κορινθίων, που αποτελεί και το θεσμικό χορηγό του αγώνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στον αγώνα όπως πρόγραμμα, ωράριο, χάρτες, συμμετοχές, αποτελέσματα κ.α., πληκτρολογήστε www.rallysprint.gr ώστε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του 32ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου.

pdf Πίνακας συμμετοχών