6ο Ράλλυ Σπριντ Πτολεμαΐδας  Την αρχή στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, έκανε η ΛΑΜΣ, η συνεχεία δόθηκε από τον Α.Ο.Θ., ο οποίος με την σειρά του παρέδωσε την σκυτάλη στην Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας Α.Λ.Π., η οποία καλείται να διοργανώσει τον τρίτο στην σειρά γύρο του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Έτσι από την Δευτέρα 10 Ιουνίου άρχισε τυπικά η έναρξη εγγραφών συμμετοχής για το 6ο Ράλλυ Σπριντ Πτολεμαΐδας, με την ΑΛΠ να δηλώνει έτοιμη να υποδεχθεί τα πληρώματα στην πάντα φιλόξενη, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, Πτολεμαΐδα.

 Χωρίς ανάσα λοιπόν και με την αδρεναλίνη στα ύψη, όλοι οι εμπλεκόμενοι της Βορείου Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ετοιμάζονται για την εκπόρθηση της Βλάστης. Η δύο φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή των 15 χλμ. έχει την αφετηρία της μόλις 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Πτολεμαΐδας και 1 χιλιόμετρο μετά το χωριό Κρυόβρυση.

Τα πληρώματα θα έρθουν αντιμέτωπα με τα χρονόμετρα της οργάνωσης σε υψόμετρο 700 μέτρων και θα κατευθυνθούν νότιο-ανατολικά προς Βλάστη, πάνω σε καλής ποιότητας οδόστρωμα σε μια απαιτητική ειδική διαδρομή, με κλειστά αλλά και σε αρκετά σημεία πολύ γρήγορα κομμάτια, για να τερματίσουν σε υψόμετρο 1150 μέτρα, όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση. Ακολουθεί, συνοδεία του Αλυτάρχη, η κατάβαση των αγωνιστικών για να γίνει η επανάληψη της ειδικής διαδρομής. Το Service Park θα βρίσκεται στην είσοδο του χωρίου Άρδασσα , σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ.

Η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 06 Ιουλίου στις 20.00 η ώρα στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, ενώ ο Τεχνικός Έλεγχος των αγωνιστικών θα πραγματοποιηθεί 14.00 – 17.00 στις εγκαταστάσεις του KTΕO Autovision στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Φλώρινας. Να υπενθυμίσουμε πως το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση την Κυριακή 07 Ιουλίου στις 11.00 η ώρα, ήτοι σημαίνει πως η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για τους θεατές στις 9.45.

Η γραμματεία της ΑΛΠ λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 ως και τις 23.30 και τα πληρώματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να το Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 23.30 και μόνο εφόσον το πλήρωμα έχει καταθέσει το παράβολο των 200 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογ. 5251-046497-474, δικαιούχος κ. Κεχαγιάς Δημήτρης (Τ. 6972051167)

Η Α. Λ. Πτολεμαΐδας παρέχει προς όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στον αγώνα, δωρεάν διανυκτέρευση και δείπνο στο πλήρωμα του αυτοκινήτου την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013.

Η Α.Λ.Π. ευχαριστεί τον Δήμο Πτολεμαΐδας, όλους όσους υποστηρίζουν οικονομικά ή υλικοτεχνικά την ΑΛΠ, καθώς επίσης τους παρακάτω χορηγούς επικοινωνίας: τον τηλεοπτικό σταθμό West Channel, την εβδομαδιαία εφημερίδα Εορδαϊκός Παλμός, τα ραδιόφωνα Viva Fm 95.3, Viva GR 102.8, Πανόραμα FM 101.8, Sky FM 99.7 και τους ιστότοπους R40 και το Ράδιο – TV Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε για την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα.

Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας
Τηλ :2463502087 - fax2463502178
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.alp.com.gr