46o Ράλλυ ΔΕΘ

Σε κάθε ημέρα διεξαγωγής του 46ου Ράλλυ ΔΕΘ η οργάνωση έχει ετοιμάσει και μια παράλληλη εκδήλωση που πλαισιώνει το σημαντικότερο αγώνα ράλλυ στη Βόρειο Ελλάδα. Έτσι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί αγώνας time attack στην πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο που αποτελεί και την πρώτη ειδική του Πανελλήνιου αγώνα ράλλυ. Έτσι θα υπάρχει μια άμεση σύγκριση ανάμεσα σε βελτιωμένα αυτοκίνητα σε σχέση με τα αγωνιστικά. Μόλις ολοκληρωθεί το time attack οι θεατές θα δουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να έρχονται.
Την Κυριακή, σο τα πληρώματα του 46ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα «μάχονται» στα ορεινά της Χαλκιδικής, θα διεξάγεται ο 15ος Κλασσικός Γύρος Θεσσαλονίκης προσφέροντας ένα διαφορετικό θέαμα από κλασικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως και 80 ετών. 


2ο Time Attack Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Στο πλαίσιο του 46ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ., ο Α.Ο.Θ. διοργανώνει για δεύτερη φορά, τον δεύτερο αγώνα time attack (χρονομετρημένα) στην ίδια ειδική όπου αργότερα θα αγωνιστούν οι συμμετέχοντες στο 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ο Α.Ο.Θ. σε προκαλούν να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, απολαμβάνοντας τις ίδιες προδιαγραφές χρονομέτρησης και ασφάλειας αλλά και την προβολή που προσφέρει ένας αγώνας Πανελλήνιου βεληνεκούς.

Δήλωσε συμμετοχή και ετοιμάσου για τον αγώνα της ζωής σου, ο Α.Ο.Θ. περιμένουν εσένα και την παρέα σου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ. Οι συμμετέχοντες στο Time Attack θα χρονομετρηθούν σε δύο γύρους συνολικού μήκους 2.5 χλμ. Στην διαδρομή θα αγωνίζονται ταυτόχρονα δύο αυτοκίνητα την φορά με διαφορά μισού λεπτού. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνεται όπως ακριβώς σε μια ειδική διαδρομή ραλλύ.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο μαζί με το παράβολο συμμετοχής, το οποίο πρέπει να φτάσει στην Γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013.
Το παράβολο συμμετοχής μπορεί να πληρωθεί είτε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. είτε στον λογαριασμό: 5229 059980 705 (IBAN: GR 77 0172 22 90 0052 2905 99 80 705) Τράπεζα Πειραιώς στο όνομα Ο. Καραθάνος – Ε. Χατζηδημητρίου

pdf Κανονισμός time attack

 


15ος Κλασσικός Γύρος Θεσσαλονίκης  

ΛΕ.Κ.Α.Μ. (Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας) και Α.Ο.Θ. (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ) ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας την Κυριακή το απόλυτο αυτοκινητιστικό γεγονός της πόλης.

Οι πρόεδροι, Τσάλιος Γιώργος για την ΛΕ.Κ.Α.Μ. και Καραθάνος Οδυσσέας για τον Α.Ο.Θ., σημειώνουν ότι οι δύο λέσχες είναι ¨φίλα προσκείμενες, με κοινά μέλη και στόχους. Έτσι η ουσιαστικότερη συνεργασία σε κοινή εκδήλωση , ήταν θέμα χρόνου και η υπόσχεση για στενότερη συνεργασία στο μέλλον δεδομένη. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου όσο τα πληρώματα του 46ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα «μάχονται» στα ορεινά της Χαλκιδικής διεκδικώντας την νίκη, οι συμμετέχοντες του 15ου Κλασσικού Γύρου Θεσσαλονίκης θα περιηγούνται στον νομό Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα διαφορετικό θέαμα στον κόσμο. Θέαμα από κλασικές κούκλες σε 4 τροχούς, από 30 έως και 80 ετών. Κλασσικά οχήματα περασμένων δεκαετιών που ξυπνούν τις μνήμες στους παλιούς και προκαλούν αισθητικά τους νεότερους.

Ραντεβού λοιπόν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο πλακόστρωτο της Νότια Πύλης της Δ.Ε.Θ. Πρώτοι, κάτω από την, γνωστή πλέον στους περισσότερους κίτρινη φουσκωτή, αψίδα τερματισμού θα περάσουν οι συμμετέχοντες στο 15ο Κλασσικό Γύρο Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά οι πρωταγωνιστές του 46ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Αριστερά της αψίδας τα Κλασσικά, δεξιά τα αγνωστικά.

Μια εικόνα η οποία θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων για πολλά χρόνια. Μια εικόνα την οποία αξίζει να την δείτε δια ζώσης…