- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
GFA έγραψε:
Kαλά λές, γι\'αυτό θα με βρείτε μάλλον στο μεγάλο αυτοκινούμενο δίπλα απο τις σκηνές.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
rallycards έγραψε:
Χωρίς να σημαίνει τίποτα καθώς οι προβλέψεις αλλάζουν κάθε μέρα, δείτε αυτό πρώτα και μετά σκεφτείτε το καλά για σκηνές!
www.meteo.gr/cf.asp?city_id=142
Kαλά λές, γι\'αυτό θα με βρείτε μάλλον στο μεγάλο αυτοκινούμενο δίπλα απο τις σκηνές.
paskal έλα μια μέρα νωρίτερα σε μένα, να προσαρμόσουμε σκηνή ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ επάνω στο HRV να δεις πως θα σε ζηλέψουν όλοι
δε ξέρω όμως μην έχει καμία τρύπα το πανί, έχω να την ανοίξω 8-9 χρόνια :laugh:
GFA έγραψε:
rallycards έγραψε:
Χωρίς να σημαίνει τίποτα καθώς οι προβλέψεις αλλάζουν κάθε μέρα, δείτε αυτό πρώτα και μετά σκεφτείτε το καλά για σκηνές!
www.meteo.gr/cf.asp?city_id=142
μμμ, αυτοκινούμενα και φλωριές
GFA έγραψε:
Oταν θα πιάσει η βροχή και ανοίξει η τέντα, θα κοπούν εισιτήρια για όσους μπούν απο κάτω.
GFA έγραψε:
Oταν θα πιάσει η βροχή και ανοίξει η τέντα, θα κοπούν εισιτήρια για όσους μπούν απο κάτω.
Kαλα θα τους κανεις,που σε κοροιδεύουν!!!
Εμεις οι δυο όμως ειμαστε φιλοι,ετσι δεν ειναι φανταστικε GFA?:laugh: :laugh: :laugh:
..εγώ πέρυσι μετάνιωσα που δεν έβαλα το rallye να τρέξω:laugh: και είχα πει ότι φέτος θα το σκεφτόμουν.
που να ήξερα τότε ότι τώρα θα ήμουν stand by για να πρωτοδώ την κόρη!
καλά να περάσετε!