οκ, Κουτσμανή, Μαυροδή και υπόλοιποι, το κόβουμε εδώ και θα τα λέμε κάθε πέμπτη στο ΣΜΑΚ, παρατήστε δουλειες κτλ και ελάτε Κοζάνη
μα δεν διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να μαζέψουν κόσμο οι λέσχες. μακάρι να έχουμε πολύ κόσμο, μακάρι να κάνουμε και drift show, μακάρι να κάνουμε και χωμάτινο σπριντ. ε με αυτό είπα να ξεκινήσω την ΚΟΥΒΕΝΤΑ. οπότε το θέμα είναι αν μπορούμε να τρέξουμε ΚΑΠΟΥ στη Β. Ελλάδα φτηνά και σε... χώμα. τα γραφεία του ΣΜΑΚ που κολλάνε στην κουβέντα δεν καταλαβαίνω.
ας δούμε τα παιδιά στη Νάουσσα που από κλαμπάκι αυτοκινήτου έχουν κάνει πλήρη αναγνώριση σωματείου, έχουν τόσο κόσμο που χάζεψα όταν τους είδα όλους να τρέχουν για την εκδήλωση τους... οκ, ακόμα στην αρχή είναι και αυτοί και θα τα δουν και από την καλή και από την ανάποδη (αν και τώρα είδα ότι υπάρχει.. προιστορία)
αν θες να πιάσουμε κουβέντα για τις λέσχες οκ, αλλά μπλέκουμε συνεχώς την κουβέντα. αν μια λέσχη δεν μπορεί γιατί δεν έχει κόσμο κοιτάμε την επόμενη.
εδώ ολόκληρος ΑΟΘ και φυσικά και η ΛΑΒ δεν έχουν... υποψήφιους!!!!!! για ΔΣ.
εγώ ρωτάω αν υπάρχει κάποια λέσχη που μπορεί να κάνει το πιο φτηνό σπριντάκι.
άμα είναι να πιάσουμε και τον ΑΟΘ στην κουβέντα, να δω που θα καταλήξει.
στην αρχή λέγαμε για το κόστος. οκ, είπαμε μήπως γίνεται και φτηνότερα και ρίχνουμε ιδέες.
μια λες τον Κουτσ αμα ξέρει τι θέλει το χωμάτινο. σου λέει ότι ξέρει.
τώρα πιάνεις τις λέσχες.
Ε ας έρθουν και μέλη από άλλες λέσχες κοντινές! τι να πω ? γι\'αυτό το συζητάμε και καλά κάνεις και θέτεις ζητήματα. . τα Γιάννενα τώρα πια είναι μιαμιση ώρα από δω, το ίδιο και η Θεσσαλονίκη. αν δεν βγαίνει η οργάνωση, να μια ιδέα στα γρήγορα, το Σάββατο δε θα γίνει το ένα σκέλος που έλεγα για να μη χρειαστούν δωμάτια οι κριτές. και ας έρθουν μόνο την Κυριακή. Το Σάββατο ο τεχνικός έλεγχος γίνεται με τους τοπικούς κριτές και βοηθούς.
Εγώ προτείνω κιόλας λύσεις που μου φαίνονται και απλές. Εάν δούμε ότι δεν γίνεται και καλά και φτηνά ε τι να κάνουμε, καταλήγουμε ότι δεν γίνεται και το αφήνουμε.