ας γράψη και γω εντυπώσεις.
καταρχάς ήμουν στην έκθεση σχεδόν από την ώρα που άνοιγε μέχρι το βράδυ! και τις δύο ημέρες. οπότε τα... είδα όλα

είδα πολύ κόσμο και φυσικά ήταν καλή ευκαιρία να τα πούμε με τον rallycards που μου έδωσε και τις πρώτες μου κάρτες. λες να κολλήσω το μικρόβιο ? μικρός μάζωνα γραμματόσημα
είχαμε την παρουσία και του R40.gr στον χώρο ! με την άδεια του ΣΟΑΑΒΕ φυσικά και με ένα όμορφο πανώ στο κέντρο της αίθουσας καθώς και με τα πρώτα αυτοκόλλητα R40 !! που δώθηκαν και μερικά σε φίλους, ενώ μάλλον θα τα δούμε και σε αγωνιστικά σιγά σιγά

όλοι σχεδόν που μίλησα ήξεραν για το site και μου είπαν τα καλύτερα λόγια. προχωράμε με τα χίλια δηλαδή.
όποιος πρόλαβε θα δει και τις πολλές φωτογραφίες που πήρα, αν και η φωτογραφική δεν είναι και ότι καλύτερο, στις απονομές γέμισε και η κάρτα και...
στα της έκθεσης τώρα, όποιος ήρθε το Σάββατο σίγουρα δε θα είδε κόσμο. το μπούγιο έγινε την Κυριακή.
Το πρωι με τις βόλτες με τα αγωνιστικά που είχαμε 30-40 άτομα που μπήκαν σε δεξί μπάκετ και φυσικά το βράδυ που θα γίνονταν και οι απονομές που τότε ήρθαν... όλοι

πολύς κόσμος στην απονομή ενώ ήταν και η πρώτη φορά που έγινε απονομή και στους δεξιοτέχνες μιας και απο το 2005 είναι και αυτοί μέλη του ΣΟΑΑΒΕ. φυσικά και μεις θα καλύψουμε τις δεξιοτεχνίες στο R40.gr
αυτά μάλλον από μένα, ακόμα δεν έβαλα το άρθρο για το Σαββατοκύριακό...