Στο τμήμα Gallery υπάρχουν φωτογραφίες των πληρωμάτων από κάθε αγώνα. Οι φωτογραφίες οι οποίες έχουν το λογότυπο του r40 ως watermark μπορούν να παραγελθούν από οποιονδήποτε, πατώντας add photo to card (1) από το αριστερό μενού της gallery. Έπειτα, επιλέγετε τί είδους φωτογραφία θέλετε (ψηφιακή, ψηφιακή υψηλής ανάλυσης, εκτυπωμένη ή αφίσα) (3) και πόσα αντίτυπα θέλετε και είτε συνεχίζετε να επιλέγετε φωτογραφίες, είτε πάτε, άν δεν θέλετε να προσθέσετε άλλες, στην παργγελία πατώντας continue to checkout. (4)

 

 

 

Εκεί μπορείτε είτε να διορθώσετε την παραγγελία είτε να πατήσετε: (5)
A. checkout και η παραγγελία σας να έρθει με αντικαταβολή
B. paypal και η παραγγελία να πληρωθεί μέσω πιστωτικής εάν έχετε λογαριασμό paypal.

Εάν επιλέξετε την Α περίπτωση τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτήν την φόρμα με τα στοιχεία που θα σας αποσταλούν οι φωτογραφίες.



Αν θέλετε να γίνει μια φωτογραφία μας αφίσα, μετά την παραγγελία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα υπόλοιπα στάδια της υλοποίησης.

Επίσης υπάρχουν και φωτογραφίες επαγγελματιών φωτογράφων με αναγραφόμενο το τηλέφωνό τους, όπου καλώντας το μπορείτε να παραγγείλετε την/τις φωτογραφίες που θέλετε.

 Για οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 *Ένα μέρος του κόστους των φωτογραφιών του r40 πάει για να καλύψει ένα πολύ μικρό μέρος των εξόδων του r40.