Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου ο χρόνος στην Θεσσαλονίκη θα γυρίσει 25 και πλέον χρόνια πίσω, ξυπνώντας μνήμες από μια εποχή όπου οι αγώνες αυτοκινήτου είχαν την αίγλη που τους αρμόζει.  
Ο Α.Ο.Θ. και η Επιτροπή Βετεράνων Οδηγών Αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια να αναβιώσουν μέρος εκείνης της αίγλης διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και με την έγκριση – συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, την 1η Πανελλήνια Εκδήλωση Βετεράνων.

Στόχος είναι αφενός η συνεύρεση των βετεράνων συναθλητών, μηχανικών και κριτών και αφετέρου μια χρυσή ευκαιρία να τιμηθούν αυτοί που στηρίζουν τον Α.Ο.Θ. στα 47 χρόνια λειτουργίας του.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος οι βετεράνοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην χωμάτινη ειδική διαδρομή των 10 χλμ. «Φράγμα Θέρμης – Κισσός» και να θυμηθούν τα σκονισμένα αγωνιστικά χιλιόμετρα που έκαναν με τα «θηρία» της εποχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου με ενεργή license πριν από 25 χρόνια, ήτοι έως και το 1990.

Το δεύτερο και εορταστικό σκέλος της εκδήλωσης περιλαμβάνει γεύμα στο εξοχικό κέντρο «Πλατανάκια» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, έκθεση των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο προαύλιο του εστιατορίου και απονομή τιμητικών πλακετών.

Η Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ. καλεί όλους τους εραστές των αγώνων αυτοκινήτου, να θυμηθούν, να χαρούν και να γιορτάσουν όλοι μαζί, σε αυτή την διαφορετική Πανελλήνια Εκδήλωση.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 423220 (Γραφεία Α.Ο.Θ.), 6984 315161, 6944 543147