Σε συνέχεια των σεμιναρίων αγωνιστικής οδήγησης για αγώνες ράλι που πραγματοποιήσαμε μέσα στο 2013, διοργανώνουμε ομαδικό σχολείο με θέμα : ΦΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
Το συγκεκριμένο σχολείο απευθύνεται σε κάθε οδηγό αγώνων, αλλά είναι παραπάνω από χρήσιμο σε αυτούς που ήδη έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάριά μας.
Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η Κυριακή 12 Μαίου και αν υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, θα διεξαχθεί και το Σάββατο 11 Μαίου.

Ο τόπος διεξαγωγής είναι οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, σε χωμάτινες επιφάνειες που δεν θα χρησιμοποιηθούν στο φετινό ράλι Ακρόπολις. Το συγκεκριμένο σχολείο ακυρώνει το προγραμματισμένο για την ίδια ημερομηνία 7ο ομαδικό σεμινάριο για οδηγούς αγώνων, με σκοπό να προετοιμαστούν καλύτερα οι πελάτες μας- συμμετέχοντες στο Ακρόπολις.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
09:30- 10:00: Προσέλευση- καφές
10:00-10:45: Θεωρία χρήσης του φρένου με το αριστερό.
11:00- 20:00: Πρακτικές εφαρμογές.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι οι 4 ανά ημέρα. Ο χρόνος των πρακτικών εφαρμογών αντιστοιχεί σε 2 ώρες/ συμμετέχοντα.

Τα αυτοκίνητα των συμμετεχόντων πρέπει να είναι τα αγωνιστικά τους, αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι αυτοκίνητο θέλουν. Εναλλακτικά προσφέρουμε το Nissan Micra των 95 ίππων.

Το κόστος συμμετοχής ανά πλήρωμα είναι 150 ευρώ με αυτοκίνητο του πελάτη ή 230 ευρώ με το Micra, πλέον ΦΠΑ 23%.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 8 Μαίου 2013 ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6945 544439 (Λάμπης Κουρτέσης).