Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος ξεκίνησε το Σάββατο 13 Μαΐου το μεσημέρι, με τον τεχνικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Express Service στην είσοδο της Βέροιας. Από τα 52 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, 46 από αυτά πήραν το ok του τεχνικού ελέγχου καθώς 6 πληρώματα ήταν οι πρώτες απώλειες του αγώνα.

Image Image Image

 

Αυτές ήταν οι Γιάννος-Σταμάτης (αντιμετώπισαν πρόβλημα με το κιβώτιο του Manta), Αγγλόπουλος - Βούλγαρης (για τον ίδιο λόγο με τους προηγούμενους), Αναγνωστάκης - Καμπέρη (δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν το αυτοκίνητο), Μακαρώνης - Μαραντός και Διαμαντόγλου - Τογαλίδης (κόπηκαν και τα 2 αυτοκίνητα για λόγο που έχει να κάνει με το roll-bar) και επίσης δεν εμφανίστηκαν οι Αργυρίου - Μανδίκος λόγω πένθους του Κώστα Αργυρίου που έχασε τον πατέρα του. Σε αυτό το σημείο, όλοι στο R40 θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο στην οικογένεια του.
Ο αγώνας συνεχίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας, με την καθιερωμένη πλέον πανυγυρική εκκίνηση. Πυροτεχνήματα, δυνατή μουσική και ο ήχος από τις εξατμίσεις των αγωνιστικών συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον κόσμο, ο οποίος θα μπορούσε να ‘ναι και περισσότερος, που παρακολούθησε την εκκίνηση.
Image
Image
Image
Image
Οι προβλέψεις για την επόμενη μέρα είναι οτι θα έχουμε ένα δυνατό αγώνα με πολύ καλό καιρό και μένει να παρακολουθήσουμε την αγωνιστική δράση της Κυριακής.