Image
Με ψιλόβροχο πραγματοποιήθηκε ο Τεχνικός Έλεγχος του 10ου Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης στην κεντρική πλατεία του φιλόξενου Βελβενδού. Ο καιρός φαίνεται να είναι ένα από τα θέματα που συζητιέται περισσότερο μιας και οι προγνώσεις δίνουν πιθανότητα βροχής και για την επόμενη μέρα του αγώνα.
Image

Image

Image
Το παρόν έδωσαν 50 πληρώματα από τα 57 που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ οι τεχνικοί έφοροι δεν έκαναν δεκτή τη συμμετοχή του Γιάννου. Απόντες είναι οι Μακαρώνης (δεν είναι έτοιμο το Clio), Κουτσμανής (δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί το νέο Ford Fiesta ST), Ξενοκώστας (και εδώ δεν ήταν έτοιμο το 106), Κίτσος, Μπάσιος, Καμπουγιάννης και ο Σωτηρόπουλος από Κόρινθο.  

Στις 9 το βράδυ ξεκίνησε η πανηγυρική εκκίνηση με ελαφρύ ψιλόβροχο και με αρκετό κόσμο να βλέπει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να ανεβαίνουν τη ράμπα εκκίνησης. Τα... στενά του Βελβενδού ήταν ο λόγος που η σειρά εκκίνησης δόθηκε με τυχαία σειρά, μιας και η βροχή και το πλήθος των αυτοκινήτων δημιούργησαν ένα μικρό μποτιλιάρισμα στο κέντρο του χωριού. Η εκκίνηση ολοκληρώθηκε με κέφι από τα πληρώματα και τον κόσμο που παρακολουθούσε τις πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές του αγώνα και το ραντεβού είναι τώρα για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο «Μετόχι» που θα ξεκινήσει το 1ο σκέλος.