aoth Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει υπό την Αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής ,την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης ,τον Δήμο Θεσσαλονίκης και με την συνεργασία της PIRELLI και της EXPRESS SERVICE ,στις 23 & 24 Ιουνίου 2007 το 36ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ το οποίο περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο αγώνων Ράλλυ Χώματος και στο Κύπελλο αγώνων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.




Ο Οργανωτής Α.Ο.Θ. προς ενημέρωση σας, σας ανακοινώνει την σχεδίαση του 36ου Ράλλυ Θερμαϊκού.

Η εορταστική εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου στην παραλία Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου στις 19:00’.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (σύνολο 4 Ε.Δ. 54,22 χλμ.).

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου στα γραφεία του Α.Ο.Θ.

Ο Έλεγχος εξακρίβωσης θα διεξαχθεί στην παραλία Θεσσαλονίκης δίπλα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 14:00’-16:00’ με συγκεκριμένο ωράριο για κάθε αυτοκίνητο, το οποίο θα εκδοθεί με δελτίο πληροφοριών.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας υπόσχεται έναν ενδιαφέροντα και άρτια οργανωμένο και ασφαλή αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 423220 Fax 2310 423221.
e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.