8 μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του αγώνα με τον τεχνικό έλεγχο που θα γίνει στην Παραλία της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Μακεδονία Παλλάς και του Αγάλματος Μεγ. Αλεξάνδρου από τις 13:00 – 17:00.

Οι 91 συμμετοχές (πρώτη φορά φέτος) προεξοφλούν έναν πολύ μεγάλο συναγωνισμό.
Η εκκίνηση της 1ης ημέρας θα δοθεί το Σάββατο το βράδυ στις 20:30’ στην Παραλία της Θεσσαλονίκης μεταξύ Μακεδονία Παλλάς και Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου όπου θα ακολουθήσουν οι 2 πρώτες νυχτερινές ειδικές διαδρομές του αγώνα Λιβάδι και Πετροκέρασα και θα τερματίσει στο ίδιο σημείο στις 22:41.

Στη συνέχεια τα αγωνιστικά θα παραμείνουν σε καθεστώς Parc Ferme.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00’ στην Παραλία της Θεσσαλονίκης μεταξύ Μακεδονία Παλλάς και Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου θα δοθεί η εκκίνηση του 2ου σκέλους του αγώνα που περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες Τσουκαλάς, Ταξιάρχης και Παλαιόχωρα και θα τερματίσει και πάλι στο ίδιο σημείο στις 16:33.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αγωνιζόμενους που μας τιμούν με την συμμετοχή τους καθώς και τους υποστηρικτές Χορηγούς μας για την καθημερινή και ολοκληρωτική τους βοήθεια.

Τέλος όλους όσους συμβάλουν για την ανάπτυξη και διάδοση του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα μέσω των Αγώνων Αυτοκινήτου.

Από το Γραφείο Τύπου ΑΟΘ