Καραθανάσης - Καραθανάσης Μεγάλες μάχες δώθηκαν στις δύο βραδυνές ειδικές του 41ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. μετά την εκκίνηση από την παραλία της Θεσσαλονίκης. Πρώτοι σε "Λιβάδι" και "Πετροκέρασα" οι Βωβός - EL EM με προβάδισμα 10" από την έκπληξη της βραδιάς Πλάγο - Φραγκούλη με Mitsubishi Lancer Evo VII. Τρίτοι γενικής οι πρωτοπόροι της F3 Παραδείσης - Μαχαίρας με Peugeot 206 S1600, 4οι γενικής οι Κύρκος Jr - Ανδριανόπουλος με Lancer Evo IX και στην 5η θέση γενικής οι Σωτήρχος - Ζακχαίος με Saxo KC που θα έχουν αύριο μάχη για την F3.
Πάζης - Καράσσο
Ξενοκώστας - Τσιτσικλής

Κουτσμανής - Μαύρος
Βάτσος - Κωνσταντινίδης
Σιφναίος - Κωνσταντινοπούλου
Στη γενική ακολουθεί ο στόλος της Ν/4 με τους Κύρκο - Πολυζώη, Χατζητσοπάνη - Πετρόπουλο, Στεφανή - Στεφανή, Τόψη -Τσότσο και Νιώρα - Γουσέτη να ετοιμάζονται για μεγάλες μάχες την αυριανή ημέρα.

Στην Α/7 πρώτος με πολύ καλή εμφάνιση ο Μίχος με συνοδηγό το Χειράκη και το Seat Ibiza GTi ενώ οι Κουτσμανής - Μαύρος βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κλάσης με το Fiesta ST, ακολουθούμενοι από τους Εξαδάκτυλο - Νικολακόπουλο με Peugeot 206 RC.

Στην A/6 πρώτοι βρίσκονται οι Ξενοκώστας - Τσιτσικλής με Peugeot 106, δεύτεροι οι Μπίστας - Μπακλώρης με Citroen C2 και στην τρίτη θέση 1" πίσω τους οι Αναγνωστάκης - Καμπέρη με Suzuki Ignis.

Στην Α/5 οι Πάζης - Καράσσο έκαναν και πάλι μοναδικά περάσματα για να φιγουράρουν εμπρός από τους νικητές της Α/6 !!! και μένει να δούμε την αυριανή τους πορεία. 6" πίσω τους ακολουθούν οι Σιφναίος - Κωνσταντινοπούλου με Rover MG και ακολουθούν από κοντά οι Μακαρώνης - ΓΚίνης με Yaris.

Στη N/2 προηγούνται οι Ευθυμιάδης - Παπανικολάου και ελάχιστα πίσω τους ακολουθούν οι Βελέζης - Κώνστας και Μήτρακας - Χαψάς, άπαντες με Peugeot 106.

Στην κατηγορία Ε προηγούνται οι Βάτσος - Κωνσταντινίδης με Peugeot 309 που έχουν μάχη με τους "Χριστόφορο" - Τηλίοπουλο, 2" πιο πίσω. Άτυχοι ήταν οι αδερφοί Κωνσταντινίδη που είχαν πρόβλημα με ένα ημιαξόνιο και συνεχίζουν από την τελευταία θέση της κατάταξης καθώς και οι Ανδεάδης - Χατζημποζίνης που είχαν έξοδο που τραυμάτισε το VW Golf.

Στην Ε/12 προηγείται το πλήρωμα των Μπατσάρα - Μπιμπλιτζή και στην Ε/10 οι Γάτσος - Αμαραντίδου.

Στα Ιστορικά προηγείται η Porsche 911 SC των Αποστόλου - Πετρόπολου.

Στις δύο ειδικές δεν έλειψαν οι ατυχίες για αρκετά πληρώματα όπως οι Μαυροδής - Κυρλαγκίτση με μικρή έξοδο στο τέλος της δεύτερης ειδικής χωρίς να χάσουν πολύ χρόνο, όπως και οι Κωνσταντίνου - Σαρητζόγλου που έμειναν πίσω και μάλιστα με ποινή 20".

Την αυριανή ημέρα συνεχίζουν 75 πληρώματα και τα ζωντανά αποτελέσματα μπορείτε να τα βλέπετε στην ειδική σελίδα της ΕΘΕΑ .

Ε.Δ. "Λιβάδι"