day01_01.jpg Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η SSS του αγώνα με τους πολλούς θεατές που παρακολούθησαν την ειδική να παίρνουν μια πρώτη βραδινή γεύση από το Ευρωπαϊκό Ράλλυ ΕΛΠΑ το οποίο επέστρεψε στη Χαλκιδική μετά από 6 χρόνια. Μεγάλη μάχη από όλα τα πληρώματα που πίεσαν παρά το μικρό μήκος της ειδικής που δεν αντιπροσωπεύει τον αγώνα με τους Jean Joseph (C2 S1600) και Isik (Punto S2000) να πραγματοποιούν τον ίδιο χρόνο στην κορυφή της γενικής!
ISIK Volkan - FIAT Grande Punto S 2000 Πολύ κοντά πίσω τους στην 3η θέση της γενικής και πρώτος Έλληνας ο Άρης Βωβός (Lancer Evo 9), που για άλλη μια φορά μετά το Ράλλυ ΔΕΘ βρέθηκε πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα. Πίσω του ο περσινός νικητής του αγώνα Iliev (Lancer Evo 9) ακολουθούμενος από τους Travaglia (Lancer Evo 9) , Solowow (Punto S2000) και Sebalj (Lancer Evo 9).

Δεύτερος Έλληνας και 8ος γενικής ο Παραδείσης ακολουθούμενος από το Χατζητσοπάνη και τη δεκάδα κλείνει ο Πλάγος. Στην ειδική είχαμε και πολλές ατυχίες από πληρώματα με κυριότερες την έξοδο του Χ. Οικονόμου και τα κλαταρίσματα των Μπίστα και Παπαδόπουλου.

Ο πραγματικός αγώνας ξεκινάει αύριο με 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές με κυριότερη τον Χολομώντα των 28 χλμ. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, περιμένουμε να δούμε ρεκόρ θεατών στις ειδικές της ασφάλτινης ημέρας του 32ου Ράλλυ ΕΛΠΑ
VOVOS Aris - MITSUBISHI Lancer EVO 9
ILIEV Dimitar - MITSUBISHI Lancer EVO 9
PARADISSIS Konstantinos - PEUGEOT 206 S 1600