Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την 7η ανάβαση Ομαλού που θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου. Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων ύστερα από έγκριση της ΕΘΕΠΑ-ΟΜΑΕ διοργανώνει τον 4ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων 2012 στη γνωστή και θεαματική διαδρομή των 3,9 χλμ προς το χωριό Ομαλός. Η εκκίνηση του αγώνα βρίσκεται στο χωριό Φουρνές το οποίο απέχει μόλις 15χλμ Νότια του λιμένα Σούδας και 10χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΛΑ Χανίων δίνει το καλύτερο της εαυτό για να ευχαριστήσει οδηγούς και θεατές στην ενδιαφέρουσα Ανάβαση Ομαλού, εξασφαλίζοντας στις συμμετοχές ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ τις παρακάτω παροχές:
- Δωρεάν μεταφορά του του αγωνιστικού αυτοκινήτου προς και από Κρήτη.
- Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο μεταφέρεται σε φορτηγό θα αφαιρείται το κόστος του εισητηρίου του αυτοκινήτου από το παράβολο συμμετοχής.
- 40% έκπτωση με τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES από και προς Κρήτη, στα αυτοκίνητα, τα φορτηγά Service ή τα αυτοκίνητα συνοδείας, στους μηχανικούς και ΟΛΟΥΣ τους συνοδούς των συμμετεχόντων.
- Μια διανυκτέρευση το Σάββατο σε δίκλινο δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, προσφορά της Λέσχης. Δωρέαν διανυκτέρευση φυσικά θα έχουν και οι κρητικές συμμετοχές ΕΚΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ.

Παράλληλα, για όποιους επιθυμούν να συνδυάσουν τον αγώνα με διακοπές στον όμορφο νομό των Χανίων η ΑΛΑΧ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία που θα ανακοινωθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.

Σχετικά με τα ακτοπλοιικά εισητήρια, ισχύει η έκπτωση 40% για όποια θέση επιθυμεί ο κάθε συμμετέχων. (κατάστρωμα,αριθμημένη θέση, κρεβάτι ή καμπίνα). Ωστωσο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση, σχετικά με τα εισητήρια, να απευθύνονται ΜΟΝΟΝ στο τηλέφωνο 6947 442964 (κ.Ελένη) κι όχι στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES.

Τα τηλέφωνα της ΑΛΑ Χανίων στα οποία μπορείτε να καλείτε για περισσότερες διευκρινήσεις είναι: 2821074896 και 2821088705.