Rally Sprint ΟΘΡΥΣ Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου συνδιοργανώνει μαζί με το Δήμο Αλμυρού για 6η συνεχόμενη χρονιά το Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 8 - 9 Ιουνίου 2013 στην περιοχή Αλμυρού και στο ομώνυμο βουνό όθρυς του Ν. Μαγνησίας.
Ο αγώνας που μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτινων Αγώνων Ράλλυ Σπρίντ, θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 17,50 χλμ στο πανέμορφο βουνό της Όθρεως, σε μια διαδρομή από Αλμυρό, Κωφοί μνημείο C 130, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.
Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα γίνει η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα.
Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως την Κυριακή 9 Ιουνίου έως τις 09:30 το πρωί, όπου θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.
Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη με μία (1) ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη στην περιοχή του βουνού Όθρυς (35,00 χλμ ειδικής διαδρομής – 99,85 χλμ σύνολο αγώνα) και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή που τα έχει όλα!!
Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανύγηρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 10:00 το βράδυ.
Ο έλεγχος εξακρίβωσης το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 17:00 στην έκθεση αυτοκινήτων ΓΚΡΙΝΙΑΣ CARS στο 2ο χλμ Αλμυρού – Πλατάνου.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 15:00.

Η Λ.Α.ΒΟΛΟΥ και ο Δήμος Αλμυρού παρέχουν προς όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στον αγώνα:
- έκπτωση 60 € για διανυκτέρευση.
- Δείπνο στο πλήρωμα του αυτοκινήτου το Σάββατο 8/6.
- Δωρεάν μεταφορά με αυτοκινητάμαξα από Αθήνα και Θεσ/νίκη προς Αλμυρό & αντίστροφα.
Ύστερα από την παραπάνω παροχή της Λέσχης και του Δήμου, το ποσό συμμετοχής είναι  ΜΟΝΟ 140 ΕΥΡΩ.
Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλή αγώνα για θεατές και αγωνιζόμενους.
Οι φίλοι του αυτοκινήτου πρέπει να είναι παρόντες σε αυτόν τον αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γεώρ Μπέτα 6944 590640