Με ένα εντυπωσιακό αριθμό 86 συμμετοχών θα γίνει το Athens Rally Sprint στις 30 Ιουνίου. Όπως φαίνεται η φρέσκια ιδέα ενός ράλλυ σπριντ μέσα στην πόλη των Αθηνών βρήκε πρόσφορο έδαφος και μένει να δούμε το αποτέλεσμα στους δρόμους και τα πλακόστρωτα ανάμεσα στα γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού.
Το μήκος της ειδικής διαδρομής,η οποία επαναλαμβάνεται 3 φορές, είναι 10 χιλιόμετρα ενώ της απλής μόλις 100 μέτρα.

Οι αναγνωρίσεις θα γίνουν μόνο το Σάββατο πριν τον αγώνα ( 9.30 - 20.30 ) και ο αριθμός των αναγνωρίσεων θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των συμμετοχών.

Το Σάββατο επίσης ( 14.30 - 20.30 ) θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο service park όπου και μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα τα αγωνιστικά και τα service.

Η οργάνωση καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την άρτια υλοποίηση της ιδέας, στοχεύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Την οδηγική απόλαυση, την ασφάλεια των πληρωμάτων, την εύκολη και άνετη όσο και ασφαλή θέαση από τους φιλάθλους μας και την ευκολία εργασίας των service.
Θα υπάρχει άνετος χώρος για service park, ξεχωριστός χώρος για parking των ιδιωτικών αυτοκινήτων των πληρωμάτων,parking θεατών μόλις 150 μέτρα από το επίκεντρο του αγώνα, τουαλέτες, ηχητικά συστήματα, εκφώνηση και συνεντεύξεις όλη την ημέρα.

Η καινοτομία και το μεράκι των << νέων >> οργανωτών (με την πολύπλευρη στήριξη του ΣΟΑΑ, των σωματείων ΥΠΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΣΦΑ, ΣΦΙΚΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και πολλών φίλων του χώρου των αγώνων ) , πιστεύουμε ότι θα είναι εμφανής και ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όσων βρεθούν στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ για τους ενήλικες. Για τις γυναίκες η είσοδος είναι ελεύθερη. Τέλος υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο με κόστος 10 ευρώ !

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ