Μάριος Ξανθάκος Άλλη μια καλή επίδοση για τον Μάριο Ξανθάκο στις Ιταλικές αναβάσεις που δείχνει ότι πλέον έχει καθιερωθεί σαν μια υπολογίσιμη δύναμη της κλάσης του. Η καλή επίδοση που συνοδεύτηκε από μια ακόμη δεύτερη θέση (τη τρίτη για εφέτος) στη 45° Rieti Terminillo - Coppa Bruno Carotti με το Honda type R της κλάσης Ν3 που συντηρούν άψογα οι αδελφοί Καραθανάση υπό την επίβλεψη και οργάνωση του Κώστα Ξανθάκου και υποστηρίζουν οι εταιρείες "ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΟΙ ΑΓΩΓΟΙ Α.Β.Ε.Ε. η "AGOUDIMOS LINES" και η Ιταλική εταιρεία ανταλλακτικών "VEMA".
Η Ν3 συγκέντρωσε 16 συμμετοχές από τις συνολικά 241 του αγώνα. Ο συναγωνισμός έντονος για μια ακόμη φορά και με μικρές διαφορές μεταξύ των πρωταγωνιστών της κλάσης. Χαρακτηριστικό της ανάβαση των 15 χιλιομέτρων (στην οποία πέρυσι ο Μάριος είχε καταλάβει τη τρίτη θέση της Ν3) και αυτό που την κάνει να ξεχωριστή είναι και η μεγάλη μέση ταχύτητα που επιτυγχάνουν τα αυτοκίνητα.

Αποτελέσματα κλάσης Ν3
Dall' Antonia Romy 7:26:227 (Honda type R)
Ξανθάκος Μάριος 7:28:646 (Honda type R)
Chiavaroli Roberto 7:29:256 (Honda type R)
Regis Gioavanni 7:29:820 (Renault Clio R.C.)

Επόμενος αγώνας και τελευταίος για εφέτος επί Ιταλικού εδάφους, στον οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα είναι η 51° Coppa Selva di Fasano το τριήμερο 1-3 Αυγούστου.

(Δελτίο Τύπου)